Numele originar reprezinta expresia vibratiei noastre, esenta noastra elementara din Univers exprimata prin cuvant uman. Acest nume ne ajuta sa ne conectam mult mai usor cu propria noastra origine si sa integram aceasta energie, ceea ce este foarte important pentru trezirea noastra si pentru aceste timpuri in care ne aflam. Parintii nostri cosmici au pus tot ceea ce suntem noi in acest nume, abilitatile, scopul si toate puterile noastre. 

  Va puteti afla numele originar folosind acest link http://www.kryonschool.com/original-name.html sau ne puteţi scrie pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi vă vom ajuta cu mai multe detalii. Studenţii şcolii Kryon îşi pot afla numele originar gratuit.

 

 

  Aici - Exemple nume originare - am tradus 3 nume originare primite de la Kryonschool din Germania pentru ca oricine este interesat sa poata vedea cateva exemple si ce fel de informatii sunt trimise.

 

”Esenţa pe care voi, ca mari lumini pe Pământ, o purtaţi este ancorată într-un câmp de energie din Univers. Acest câmp de energie este numit origine de către lumea spirituală. Această origine include totul, întreaga voastră matrice şi scopul pentru care acest câmp energetic a fost creeat. La un moment dat, o parte s-a separat din acest câmp energetic pentru a se experimenta şi pentru a se încarna în cele mai diferite moduri. Aceasta este inima divină pe care o purtaţi în interior. Este unică şi vă dă personalitatea, caracteristicile şi divinitatea. Această origine din care proveniţi a fost creeată în univers de către părinţii voştri cosmici.

Părinţii voştri cosmici poartă atribute speciale pe care vi le-au dat în momentul creeării originii voastre. Este similar cu părinţii voştri de pe pământ de la care aţi moştenit anumite gene. În acelaşi fel voi aţi primit părţi şi caracteristici de la părinţii cosmici. Acest mesaj este nou în multe privinţe. Informaţia ca fiecare om are părinţi cosmici se răspândeşte tot mai mult printre oameni. Este foarte important să ştiţi că fiecare origine primeşte un nume în timpul creării sale – numele originar. Acest nume originar nu are nimic de-a face cu numele sufletesc. Pe parcursul celor 48 de Paşi este repetat constant cât  este de important să vă folosiţi numele originar deoarece conţine vibraţia care vă decodează ADN-ul şi vă face conştienţi de Sinele vostru Divin.

Cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii au transmis mesajul că , datorită ridicării vibraţiei lui Lady Gaia, părinţii cosmici vor avea un efect tot mai puternic şi că, în special Pionierii Luminii, vor simţi atributele părinţilor cosmici mai puternic. Deseori sunt întrebată de ce fiinţele spirituale poartă diferite atribute în interior. Vă voi răspunde acum.

Fiecare fiinţă din Univers are o anumită sarcină şi este în frecvenţa sa proprie. Deoarece toate fiinţele lucrează împreună în iubire există o unitate la care şi voi sunteţi conectaţi. Eu canalizez nume originare, înţelesul lor, părinţii cosmici şi originea pentru studenţii Kryon, în fiecare zi. Deoarece Înalţii Consilieri ai Luminii au transmis mesajul că părinţii cosmici  au un efect tot mai puternic, mulţi oameni doresc să ştie care atribute aparţin părinţilor lor cosmici. Astfel, am decis să scriu caracteristicile a numeroşi părinţi cosmici.

Cu siguranţă ştiţi că există o diferenţă între Realitatea divină şi dualitate. S-ar putea ca aceste caracteristici să se exprime diferit în Realitatea divină faţă de dualitate. Dar, cu cât  sunteţi mai mult în Realitatea divină şi absorbiţi vibraţia Realităţii Divine cu atât mai puternic puteţi simţi atributele părinţilor voştri cosmici şi să le exprimaţi apoi în dualitate.

Vă doresc multă ANA (Lumina) şi TAN’ATARA (Poftă de viaţă),

Sabine Sangitar”

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline