"În viața fiecăruia dintre noi apar, la un moment dat, întrebări fundamentale care ne răscolesc profund și care merg dincolo de cotidian și de ”mintea noastră cea de toate zilele”. Și aceste întrebări sunt cele de tipul ”Cine sunt eu? Ce fac aici pe Pământ? Viața se termină când mor și .... gata... doar atât?” În aceste momente este foarte important modul în care re-acționăm.
Putem accepta părerea unora că da, viața asta este tot ceea ce există, materia și cele 5 simțuri pe care le conștientizăm sunt tot ceea ce există, să ne întoarcem pe cealaltă parte și să dormim mai departe. Trebuie să vă avertizez că numărul celor care aleg acest răspuns este într-o dramatică scădere. Dar, putem decide să căutăm răspunsuri la aceste întrebări, să devenim exploratori, la propriu nu numai la figurat, a Ființei noastre. Este cea mai minunată și mai imprevizibilă călătorie pe care o putem alege. Și care nu se termină niciodată, care nu cunoaște vârstă și care nu are nici început și nici sfârșit. Este Călătoria Ființei. Călătoria pe care Universul, Sursa, Dumnezeu sau oricum i-am spune ne-a dăruit-o așa cum dăruiești unui copil o jucărie. Și ce fac copiii cu jucăriile? Unii aleg să se joace cu ele și să încerce să vadă cum funcționează, ce le pune în mișcare, la ce le pot folosi. Pentru aceștia va exista întotdeauna un răspuns, un ajutor, un mentor, o școală. Nu este o cale ușoară dar nici grea. Este o Cale. Ei înțeleg că, cu cât știu mai mult cu atât mai mult au de învățat. Și este momentul în care în viața lor apare Școala. Întâlnirea cu Școala este cel mai minunat eveniment din viața fiecărei Ființe umane; este unica oportunitate de a evada din hipnoza colectivă și de a realiza că tot ceea ce ne înconjoară nu este lumea ci doar aparența ei. Școala apare doar în viața celor pregătiți pentru a-i urma învățătura. Nu există o singură Școală, dar toate duc în același loc: cunoașterea Ființei. În viața fiecărei Ființe umane va apare Școala care i se potrivește. 
Școala Kryon este o Școală a Ființei, nu este nici ușoară, nu este nici grea. Ceea ce ea cere este dorința și determinarea elevilor săi de a primi și accepta învățăturile pe care ea le oferă. De a persevera în ceea ce ei și-au propus fără a pune însă nici o presiune asupra lor sau a celor din jurul lor. Este Școala Miracolelor Ființei, pentru că asta descoperim Pas cu Pas."

 -  Monica Selina Poka

"Ca cele mai multe lucruri bune din viaţa, nu imi amintesc cum am gasit site-ul  Şcolii Kryon.  Un click şi m-am trezit  descarcand primul pas gratuit din cei 48. La început, nu am stiut peste ce am nimerit. Era real? Era bun de ceva? Functiona? Era posibil sa faci 48 de Paşi la 20 de euro fiecare şi sa fi condus spre o anumită forma de Ascensiune?  Dacă era adevărat, atunci ar fi cea mai buna investitie pe care am facut-o vreodata.
Am fost atat de prins şi captivat de inregistrarea audio a Primului Pas şi de simplitatea mesajului incat am considerat ca merita sa fac cativa Paşi mici. Astfel, am avut încredere în Univers şi, datorită unor plati neasteptate în contul meu Pay Pal, am început sa cumpar Pas după Pas.
In lunile care au urmat, am descoperit vizualizarile şi meditatiile pline de pace şi iluminare. Puţin cate puţin, au început să apară coincidente ciudate. Am început sa observ secvente de numere, sa aud sunetele cosmosului şi sa am strafungerari puternice de claraudiţie în limbajul Elohim.
Era clar ca Paşii functionau şi imi ridicau vibraţiile. Voalurile iluziei care reprezentau realitatea noastră, se ridicau şi am început sa vad lumea intr-o lumina noua. Am început sa comunic într-un nou nivel clarcognitiv cu alte nivele ale conştiinţei.
Am facut pasul 48 acum trei luni; trebuie sa spun cu puţina anticipare ca a fost urmat instant de un declin. Apoi, în 24 de ore, s-au întâmplat anumite lucruri şi m-am trezit la un nou nivel al fiintei care inca are nevoie de timp pentru a se stabiliza.
Pe scurt, va recomand tuturor să faceţi macar Primul Pas – este gratuit -  şi sa vedeti cum il simţiţi. În aceste zile, deoarece ne apropiem de 2012, simt ca aceasta reprezintă o investitie care merita."

Tom Evans – scriitor şi poet - recenzie apărută în revista “Paradigm Shift” (Schimbarea Paradigmei)

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline