Suport de curs pentru Pasul  1
OMAR TA SATT. Eu sunt Kryon al serviciului magnetic. În aceste minute cortina între dimensiuni  se deschide şi energiile realităţii divine sosesc. Îngerii stau alături de tine şi Kryon este alături cu energia iubirii absolute. Eşti iubit nemăsurat ! Simte infuzia magnetismului care cuprinde inima ta în prezenţa iubirii. Credeţi-mă, vibraţiile noilor energii sunt foarte frumoase şi strălucitoare. Acum voi vă mişcati în vibraţia iubirii. Dacă vă deschideţi inima mă veţi simţi. În doielile sunt puse deoparte, fiindcă în acest moment îl simţiţi pe Kryon. Simţiţi îngerii. Simţiţi familia, ceea ce ne conectează. Suntem o singură familie, iar Kryon ne este alături. Bucuraţi-vă de aceste momente, de vibraţia iubirii, expansionaţi –vă corpul de lumină. Asemenea valurilor din ocean şi corpul de lumină vibrează atunci când permitem infuzia iubirii angelice, când punem raţiunea deoparte şi ne deschidem inimile.

"În viața fiecăruia dintre noi apar, la un moment dat, întrebări fundamentale care ne răscolesc profund și care merg dincolo de cotidian și de ”mintea noastră cea de toate zilele”. Și aceste întrebări sunt cele de tipul ”Cine sunt eu? Ce fac aici pe Pământ? Viața se termină când mor și .... gata... doar atât?” În aceste momente este foarte important modul în care re-acționăm.

Ce este Școala Kryon?

Școala Kryon este o școală a conștiinței pentru noile timpuri și este organizată ca și curs la distanță. În cei 48 de Pași și cei 6 Pași de Ascensiune, conștiința este expansionată iar puterea divină este trezită. Tot ceea ce este important și posibil în Noile Timpuri este predat în această Școală. Includem aici, printre altele, tehnicile de vindecare, activarea celor 12 catene ale AND-ului, manifestările, materializările, telekinezia și teleportarea.
Școala Kryon a format primul grup de Pionieri ai Luminii pentru ca ei să poată arăta calea altor oameni, să fie precum farurile de lumină în perioada Ascensiunii și să poată ajuta în Noile Timpuri.
Kryon i-a apărut mediumului Sabine Sangitar la începutul anului 2003 și a cerut înființarea Școlii Kryon astfel încât Sabine Sangitar să-și împlinească contractul sufletului stabilit la nivel cosmic.

Ce sunt Pașii?

Pentru trezire, conștiința trebuie să se dezvolte la toate nivelele. În Pași sunt predate cunoașteri și tehnici dar și inițieri cosmice. Eliberarea de vechile tipare și blocaje este la fel de importantă ca și completa formare a corpului de lumină pentru a fi oferite condițiile de călătorie cu corpul fizic în alte dimensiuni. A trăi pe Mama Pământ în starea de trezire înseamnă o viață în iubire umană, abundență, bucurie și deplină sănătate. În cele din urmă vom fi ceea ce suntem cu adevărat: lumini înalte în corpuri umane.

1.Pasul 1
Suport de curs : Trezirea, Potentialul vostru, Calea spre Trezire, A fi un Avatar pe Pamant, Realitatea voastra, Forta si Intentia
Meditatia cu KRYON – Scoala Noii Constiinte
Meditatia cu Melek Metatron - Increderea
2.Pasul 2
Suport de curs: Emotiile, Gandurile
Meditatia cu KRYON – Unificarea chakrelor
Meditatia cu Melek Metatron – Exercitii zilnice

Cei 48 de Pași (plus 6 Pași de Ascensiune) au fost transmiși de Kryon și de cei 36 de Înalți Consilieri ai Luminii. Tematica din acești Pași variază de la vindecare, manifestare, materializare și telekinezie, la formarea completă a corpului de lumină făcând posibilă călătoria cu corpul fizic în alte dimensiuni.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline