Cand cei 36 de Inalti Consilieri mi-au transmis mesajele despre Preotimea Alba au subliniat deseori ca reprezinta inceputul a ceva mult mai maret. De la prima respiratie am putut simti ce putere sta la baza ei. Am vorbit mult cu cei 36 de Inalti Consilieri ai Luminii iar cel mai maret lucru care sta la baza Preotimii Albe este reprezentat de Pasii Unificarii Sol’A’Vana .
Sol’A’Vana este energia suprema a pacii. Curge direct din Sursa Divina si poarta vibratia sunetului perfect. Sol’A’Vana va unifica totul, intreaga mostenire a lui Dumnezeu pe care fiecare dintre voi o poarta in interior, unita cu Preotimea Alba, Lumina Prosonodo si Energia Eleua.

 Sunt cine sunt, cine am fost mereu si cine voi fi mereu. Va intampin prin vibratia lui Sol’A’Vana, OMAR TA SATT.
Cand am fost pe Pamant si am pasit pe urmele luminoase ale iubirii si mantuirii, multi dintre voi m-ati insotit. Sursa Tatalui meu, Sinele meu Inalt, Shan’Shija, m-a chemat pentru a va atinge si a realiza o initiere cu voi. Aceasta a fost initierea in Preotimea Alba. Aceasta energie poate fi acum eliberata, in Noile Timpuri. Astfel, Preotimea Alba soseste. Este inceputul a ceva mult mai maret. Prin Preotimea Alba, prin Lumina Prosonodo si Energia Eleua, calea spre Sol’A’Vana a fost netezita. Multe mesaje legate de sunetul perfect au ajuns la voi. Fiecare dintre voi simte in profundul sufletului ca acesta reprezinta ceva foarte special. Sol’A’Vana soseste. Impresii ale intregii mosteniri ale lui Dumnezeu sunt in Merkaba voastra. Acestea pot fi acum aprinse pentru ca voi sa generati si sa va simtiti propriul vostru sunet perfect. Cand acest lucru se va intampla si Lady Gaia va genera sunetul perfect.

Dragii mei Lucratori in Lumina,
Sunt multe informatii legate de Pasii Sol’A’Vana pe care doresc sa vi le transmit astazi. Va voi explica diferenta dintre cei 48 de Pasi, Pasii de Pionierat si Pasii Sol’A’Vana.
In anul 2012 Sol’A’Vana a inceput sa soseasca. Festivalul Kryon din Primavara 2012 a purtat Sol’A’Vana ca motto iar inceputul Sol’A’Vana a fost sarbatorit de un imens colectiv.

Suportul de curs pentru un Pas Sol'A'Vana contine : suport scris cu exerxitiile zilnice, CD cu meditatiile audio.
Costul unui Pas este de 35 ron.
 
1.Pas 1 Sol’A’Vana
Suport de curs :
Shakti – Primul vostru Pas Sol’A’Vana
Melek Metatron – misiunea voastra ca Lucratori ai Luminii, Numele Originar
Meditatia cu Kryon – Ancorarea Cristalului Sol’A’Vana
Meditatia cu Melek Metatron  si Isus Christos – Templul Pacii

SHAKTI
  •  Primul vostru Pas SOL’A’VANA
Cu cea mai profunda iubire, cu stralucirea energiei lui Dumnezeu, cu SOL’A’VANA va salut eu, Shakti, prin cuvintele OMAR TA SATT.
O bucurie divina este dincolo de voal deoarece SOL’A’VANA v-a fost adusa. Este o energie care provine direct de la sursa divina,o energie care unifica toate energiile producand astfel sunetul perfect.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline