Pasii Pionierilor Luminii au fost transmisi in Germania, prin Sabine Sangitar, imediat dupa cei 48 de Pasi. Sunt transmisi cate unul pe luna, astfel, in fiecare luna vom adauga in lista noastra informatii despre urmatorul pas.
Ceea ce reprezinta acesti pasi este descris foarte bine de Kryon: 
"Realizati ca cei 48 de Pasi nu inseamna sfarsitul, ci reprezinta inceputul a tot ceea ce este pentru a trai pe Pamant ca oameni divini treziti. Este inceputul. Kryon va va da un exemplu pentru ca voi sa intelegeti mai bine.

La fel ca si la cei 48 de Pasi suportul de curs pentru un Pas contine : suport scris cu exercitiile zilnice, CD cu meditatiile audio.
Costul unui Pas de Pionieri este de 35 ron. Acest pret a fost stabilit de catre Kryonschool din Germania pentru Scoala Kryon din Romania. 
(pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe adresa de mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)
 
1.Pas Pionieri 1
Suport de curs :
Kryon – Energia celor 36 de Inalti Consilieri ai Luminii, Privirea Interioara, Simptomele fizice si constiinta colectiva
Melek Metatron – misiunea voastra ca Lucratori ai Luminii, Numele Originar
Meditatia cu ISUS CHRISTOS – Sunteti Treziti
Meditatia cu Melek Metatron – Ramaneti in vibratia 999

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline