Noutăți

 

 

 

 

 
Sunt Myriel, vă întâmpin pe fiecare, întâmpin colectivul prin sunetele OMAR TA SATT. Aduc lumina mistică și prin fiecare cuvânt pe care vi-l transmit, vă transmit și această energie.
Așa că abandonați-vă, deschideți-vă inima pentru fiecare clipă deoarece, câteodată este nevoie de o singură clipă pentru ca viața întreagă să se schimbe.
Aceste timpuri în care oamenii sunt acum, sunt timpuri dificile pentru toți, sunt dificile la toate nivelele dar trebuie să fie astfel deoarece marea schimbare, starea originară, Realitatea Divină, devin din ce în ce mai importante. În aceste timpuri în care sunteți, este perioada de tranziție, o tranziție de la ceva vechi la ceva nou. Noul are o radianță minunată, noul este ceea ce noi numim Realitatea Divină. Planeta noastră se va întoarce acasă. Toate încarnările prin care ați trecut v-au condus aici. Motivul pentru care sunteți aici, pe această Planetă, are o însemnătate profundă. Conștientizați acest motiv atunci când intrați în înțelepciunea Sufletului vostru.
O tranziție înseamnă o trecere prin ceva și deseori este dificilă. Aceste timpuri sunt deosebit de dificile deoarece colectivul dualității încearcă totul pentru a împiedica pătrunderea luminii și deschiderea lui QuinTaas prin care viața pe Planeta voastră ar fi așa cum a fost intenționat de la începutul timpului. În special când oamenii poartă multă iubire în ei, în special când oamenii conștientizează că alți oameni sunt încă adormiți, în special atunci, colectivul dualității încearcă să vă împiedice să mergeți mai departe. Energiile colective știu exact cum să vă afecteze. Cel mai adesea se întâmplă la nivelul mental, cel mai adesea se întâmplă la nivelul înțelegerii.
Foarte mulți oameni radiază binele și adevărul din conștiința lor în exterior, sunt plini de bucurie și iubire, sunt pregătiți pentru a se deschide schimbării, au încredere dar intervine mintea și, uneori, mintea este mai presus de toate. Uneori este o înțelegere colectivă, alteori este mintea cea care încearcă să vă convingă că acest lucru nu este cu adevărat posibil, că poate nu sunteți îndeajuns de buni. Mintea vă spune că ar fi bine să aveți mai multă grijă, mintea vă șoptește încet ascultă-mă, ascultă-mă, ascultă-mă. Acest nivel mental este conectat cu toate celelalte nivele, așa că aceste energii sunt transmise nivelului emoțional, nivelului fizic și da, chiar și nivelului spiritual.
Câteodată simțiți frici care se intensifică în incertitudinea de a nu ști ce este corect sau greșit și deseori nici nu știți că energia de la nivelul mental s-a scurs în cel emoțional și a declanșat aceste frici. Totul din voi este conectat iar Sufletul vostru este conectat cu tot ceea ce este în voi și în jurul vostru. Sunt 12 straturi în Sufletul vostru dar există un strat la suprafața Sufletului vostru care absoarbe toate energiile din colectivul dualității. Acestea nu pătrund în profunzimea Sufletului vostru dar sunt foarte perceptibile și deseori simțiți îndoielile altora, îndoieli care nu vă aparțin vouă. Uneori simțiți frica, alteori disperarea sau chiar vă simțiți lăsați singuri, abandonați.
De aceea Spiritul Mistic Vindecător este o energie atât de intensă și extrem de importantă deoarece, doar prin Spiritul Mistic Vindecător vă puteți goli pe deplin nivelul mental de tipare și gânduri care nu vă sunt de ajutor. Când poate acționa Spiritul Mistic Vindecător? Mereu se întâmplă când sunteți într-o meditație profundă, în momentele de liniște sau pace, în momentele în care sunteți conectați într-un mod foarte conștient și profund cu Sufletul vostru, în special când sunteți în câmpul chakrelor unificate. Atunci Spiritul Mistic Vindecător are puterea dar și permisiunea de a ancora energiile la nivelul mental. Întrebați-vă: Cât de multe decizii luați în viața voastră doar bazându-vă pe nivelul mental? Cât de multe decizii luați la nivelul inimii?
În aceste timpuri în care sunteți, energiile din straturile Sufletului vostru vă strigă cu putere, ele vor să fie auzite, ele vor să fie văzute, doresc să fie luate în serios, să fie tratate cu atenție conștientă și respect. Dar deseori oamenii nu au încredere să acționeze în acest mod deoarece intervine mintea cel mai adesea spunând ceva diferit. Acest lucru duce la o mare confuzie interioară și, deoarece totul din voi este energie, energia nu mai știe unde ar trebui ancorată. De aceea este atât de important  să vă acordați timp din când în când pentru a intra în liniște, pentru a vorbi cu Sufletul vostru și pentru a simți profunda înțelepciune a Sufletului vostru, pentru a fi pregătiți pentru ceea ce Sufletul vostru vă spune și pentru a acționa în consecință indiferent dacă mintea vă spune altceva.
Fiecare schimbare din viață necesită curaj, încredere, deschidere dar și eliberare. Când sunteți ghidați de energiile Sufletului și nu de cele ale minții, atunci deciziile pe care le luați la nivelul Sufletului au o însemnătate pentru voi deoarece Sufletul vostru este foarte înțelept.
Uneori, tiparele energetice din alte vieți vă împiedică din a vă trăi viața așa cum vă doriți, deseori aceste tipare din Avalon sau din Atlantida vă împiedică din a face ceea ce sunteți aici să faceți. Fiecare om care ascultă acest mesaj are o misiune a Sufletului care cere să fie împlinită, poate puteți simți această misiune a Sufletului, poate o cunoașteți. Uneori nu puteți acționa deoarece vă simțiți blocați, parcă este ceva ce nu vă permite să faceți ceea ce simțiți. Aici pot fi tiparele energetice din încarnările anterioare.
În aceste timpuri în care sunteți, aveți nevoie de mult curaj deoarece trebuie să luați multe decizii în fiecare zi a vieții voastre. Uneori trebuie să vă eliberați de anumite lucruri iar alteori trebuie să mergeți dincolo de limitele voastre. Ceea ce primiți este cu mult mai mult decât doar aceste cuvinte dar, cum pot ajunge la voi dacă nu sunteți pregătiți să faceți ceea ce interiorul vostru vă spune? Mulți oameni încearcă să vă influențeze chiar în aceste timpuri, multe relații se destramă, multe prietenii. Cât de mulți oameni încearcă să vă atragă de partea lor și vă cer să deveniți din nou vulnerabili? Acești oameni vă cer să nu vă abandonați, să nu vă eliberați și nici să considerați că sunteți mai mult decât oameni. Dar eu vă spun: nu vă lăsați influențați de nimeni, fiți suverani, aveți încredere în ceea ce simțiți în voi, în înțelepciunea din voi, aveți încredere în fericirea, în pacea, siguranța și divinitatea din voi. Mereu este o combinație a mai multor energii. Este foarte important în această perioadă să vă orientați spre ceea ce este benefic pentru voi, ce vă eliberează, ce vă susține și vă aduce alinare, ce vă ajută să vă înălțați conștiința.
Orientați-vă perspectiva și focalizarea asupra binelui, adevărului și frumuseții din viața voastră. Încercați să înțelegeți că toți oamenii, toate popoarele acestei lumi poartă aceleași dorințe, aceleași doruri, aceleași frici, la fel ca voi. Doar cum exprimați și cum iubiți este diferit. Fiți un exemplu și intrați în iubirea din voi conștientizând și simțind că sunteți mai mult decât doar oameni, cu mult mai mult.
Fiecare schimbare înseamnă și o eliberare, o decizie. Planeta voastră se confruntă cu cea mai mare schimbare care a existat vreodată. Alegeți să o ajutați, alegeți să vă deschideți și să-i susțineți și pe alții să găsească în ei acest curaj? Sau alegeți să stați deoparte și să vă certați din cauza nedreptăților? Vreți să intrați în conflicte? Vă spun: prin lupte nu reușiți niciodată să realizați ceva. Lupta nu aduce libertate. Iubirea aduce libertatea, înțelegerea aduce libertatea, toleranța aduce libertatea, compasiunea aduce libertatea.
Ceea ce auziți nu sunt doar cuvinte, sunt mesaje din Realitatea Divină. Noi nu judecăm nici un om deoarece știm că toți oamenii de pe această Planetă poartă în ei lumina divină. Poate nu au avut șansa să simtă acest lucru pentru ei. Voi îi puteți ajuta cu abilitățile voastre, prin cuvintele voastre pline de iubire, cu energia voastră, veți găsi mereu ceea ce este potrivit pentru a ajuta.
Dacă v-ați abandonat în cuvintele lui Myriel puteți simți cum Spiritul Mistic Vindecător a ancorat ceva în nivelul vostru mental. Sunteți foarte prezenți în voi.
Vă voi aduce un mare dar. Facem acest lucru pentru că vă respectăm și vă onorăm, pentru că vă iubim și știm că sunteți unii dintre noi. Purtați un corp dar sunteți unii dintre noi. Vom încerca să vă eliberăm de energiile din vechile încarnări, energii care vă împiedică din a acționa, din a vă dizolva blocajele, din a fi liberi. Respirați lumina iubirii în interiorul vostru și prin fiecare respirație pe care o realizați intrați în profunzime. Respirația vă poartă într-o adâncă profunzime. Cu o profundă intenție vă unificați chakrele, vă expansionați precum un soare, cu fiecare respirație tot mai departe și mai departe. Simțiți puterea divină din voi, lumina creației vă susține, vă simțiți în siguranță. Vă deschideți Ochiul interior și cu o respirație profundă pe care o realizați vă regăsiți pe o pajiște verde. Simțiți cum vă încălzește soarele, puteți simți mirosul ierbii și pare că nu sunteți singuri. Simțiți magia care vă învăluie în timp ce pășiți pe această pajiște. Simțiți misticismul, magia.
Ca de la sine, ajungeți la un Templu alb care strălucește minunat în soare. Vă simțiți foarte conectați și intrați într-o profundă intenție. Când sunteți pregătiți sunteți invitați să intrați în acest Templu. Priviți în jurul vostru și simțiți fiecare energie, misticismul, magia. În fața voastră apare un tron auriu pe care sunteți invitați să vă așezați. Simțiți că nu sunteți singuri, o profundă siguranță și o profundă pace vă cuprind. Conștientizați că ceea ce urmează este un proces minunat. Dacă ne oferiți permisiunea, noi vom începe să eliberăm tiparele energetice din vechile încarnări. Sunt cele care nu vă mai sunt de ajutor. Doar atât cât este bine și potrivit pentru voi. Oferiți-ne acum permisiunea voastră sub forma numelui vostru originar sau sub forma unei profunde intenții. Acum vom începe, prin sunetele Realității Divine, să dizolvăm tot ceea ce să împiedică și vă blochează din a fi liberi să vă împliniți misiunea.
S-a realizat pentru binele vostru cel mai înalt. Acum sunteți liberi de multe, multe energii care nu vă mai foloseau. Ridicați-vă acum de pe acest tron. Părăsiți Templul și vă întoarceți la poiana verde. Acolo simțiți din nou energia misticismului, a magiei. Realizați o respirație profundă. Sunteți foarte prezenți în voi. Veți observa schimbările, vă veți simți mai ușori, mai liberi, mai puternici, mai curajoși. Nu doar am dizolvat energii care nu vă sunt de ajutor ci am și lăsat să curgă în voi energiile Luminii Prosonodo și Ana’Anaraa.
Vă vom oferi mai mult timp să simțiți ce au declanșat mesajele și energiile în voi, timp pentru a vă simți. Mă voi retrage acum. A fost o mare plăcere să acționez pentru voi și cu voi. Aveți încredere că nu sunteți singuri, suntem mereu alături de voi. Simțiți această iubire, simțiți susținerea și siguranța. Fiți plini de încredere și bucurați-vă de ceea ce va veni. An’Anasha!
 

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.