Festival Kryon toamnă 2020 – 27-29 Noiembrie 2020
Cu toții trecem printr-o perioadă foarte intensă. Cuvintele pot descrie cu greu ce înseamnă tot ceea ce se întâmplă pentru noi toți. Niciodată până acum nu a fost mai necesar să transmitem, timp de 3 zile, energii luminoase atât de enorm de puternice. Toți pot simți cât de multe din exterior se schimbă dar și din interiorul fiecărei persoane. Deși perioada de tranziție nu este ușoară, încrederea crește iar dorul se expansionează din ce în ce mai profund. Sunt foarte fericită să experimentez acest Festival împreună cu voi și sunt profund recunoscătoare că acest lucru este posibil. Tiparul energetic de bază al Festivalului este compasiunea.
A voastră,
Sabine Sangitar
 
Programul pentru cele 3 zile include:
Vineri – 27 noiembrie 2020 – Seminarul ”Manush, chemarea”
Draga mea Familie,
Este extrem de important ca ființele naturii să intre pe deplin în dimensiunea noastră. De aceea am decis ca împreună cu lumea spirituală să realizăm un seminar despre ființele naturii. Sunt foarte multe informații noi și importante. Voi face tot posibilul să vă ajut să vă conectați foarte profund cu aceste ființe minunate. Vor fi realizate unele inițieri și, bineînțeles, vor fi oferite transmisii.
Heiko El’Shara va susține acest seminar cu meditațiile sale minunate și vindecătoare.Ne bucurăm că vom petrece această zi împreună cu voi,
Sabine Sangitar și Heiko El’Shara
 
Sâmbătă 28 noiembrie 2020 și Duminică 29 noiembrie 2020 – Festivalul Kryon
Melek Metatron – transmisie de bun venit și picăturile de binecuvântare
Sai‘Ba’Emh – Informații despre noul Cristal al Compasiunii. Vă puteți conecta deja cu sunetele acestuia: AN’THEAA
Naburaa – Rețeaua planetară
Isus – O profundă inițiere în Cristalul AN’THEAA
Myriel – Conexiunile Spiritului Mistic Vindecător cu Cristalul AN’THEAA
Îngerul Iubirii – Cuvinte de iubire, vindecare și încredere
Maestrul Weiadeean – Informații de la aceste energii, acțiune și cunoaștere

 

Din păcate nu am mai multe informații pentru voi deocamdată dar voi folosi aceste zile pentru a oferi multe explicații și a răspunde la întrebările voastre.
Intervalul orar pentru cele 3 zile este același. Pauzele sunt flexibile și vor fi anunțate. Deoarece întregul Festival este canalizat, ne rezervăm dreptul de a face modificări.
Începem de la ora 11:00 până la aproximativ 16:00 – 17:00
Pauza de prânz – aproximativ între 13:30 – 15:00

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline