Iubita mea Familie,
Se întâmplă multe pe frumoasa noastră Planetă!
În general, conștiința planetară poartă energii foarte înalte dar și foarte intense. Ruptura dintre lumină și putere este foarte tensionată din punct de vedere energetic și, mai devreme sau mai târziu, se va ajunge la o descărcare energetică. Poate puteți simți acest lucru în voi înșivă. În conștiința mai înaltă întotdeauna purtăm o parte din aceste energii planetare în noi. Sufletul tânjește după lumină și pace dar, la suprafață, unii oameni simt tensiune și presiune. În majoritatea timpului, aceste sentimente nu pot fi conectate la ceva anume iar acest lucru nu ușurează cu nimic acest proces. Lady Shyenna se deplasează spre orientarea energetică a Noilor Timpuri tot mai mult și, cu mult curaj, ea încearcă să transforme energiile de suprafață. Și ea tânjește după pace și liniște!!! Chiar dacă apar tulburări la suprafață, se poate vedea foarte, foarte clar, adânc în profunzimea din conștiința lui Lady Shyenna, structura schimbării, Noile Timpuri și Quin'Taas.
În conștiința umană, o schimbare profundă este indicată ca temă centrală. Mulți oameni poartă curajul și atenția pentru conștiința mai înaltă din interior și sunt pregătiți să acționeze.
Fiecare sesiune de vindecare sau alte sesiuni spirituale au un efect foarte intens în aceste timpuri. Oamenii își simt sufletul deseori foarte intens și sunt plini de încredere și siguri pe ei. Deși energiile de suprafață se transformă enorm de mult, oamenii simt că este vorba de ceva măreț. Simptomele corpului de lumină nu mai sunt prioritare și, ca urmare, energia nu se mai poate hrăni și se retrage. Acest lucru este foarte pozitiv deoarece astfel energia sufletului este alimentată mult mai profund cu mult mai multă energie.
Cu toate acestea, pot apărea vise vehemente în aceste timpuri și, uneori, transformările personale nu sunt chiar atât de ușoare.
Conectați-vă cu Sfântul Graal al Iubirii și chemați-vă ajutoarele interioare!
Folosiți energiile zilnice - ele ajută în orice proces energetic are loc în voi.
Folosiți puterea Universului cu gândurile voastre.
Conectați-vă seara cu părinții voștri originari.
Aveți încredere în abilitățile voastre.
Lucrați cu Cristalele:
MONA'OHA
ANSHAA
TAHI'TAA
JAWES
SOL'A'VANA
Sabine - Sangitar

 

Raport energetic

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline