Noutăți

 

 

 

 

 

Ce este Școala Kryon?

Școala Kryon este o școală a conștiinței pentru noile timpuri și este organizată ca și curs la distanță. Tot ceea ce este important și posibil în Noile Timpuri este predat în această Școală. Includem aici, printre altele, tehnicile de vindecare, activarea celor 12 catene ale AND-ului, manifestările, materializările, telekinezia și teleportarea.
Școala Kryon a format primul grup de Pionieri ai Luminii pentru ca ei să poată arăta calea altor oameni, să fie precum farurile de lumină în perioada Ascensiunii și să poată ajuta în Noile Timpuri.
Kryon i-a apărut mediumului Sabine Sangitar la începutul anului 2003 și a cerut înființarea Școlii Kryon astfel încât Sabine Sangitar să-și împlinească contractul sufletului stabilit la nivel cosmic.

Ce sunt Pașii?

Pentru trezire, conștiința trebuie să se dezvolte la toate nivelele. În Pași sunt predate cunoașteri și tehnici dar și inițieri cosmice. Eliberarea de vechile tipare și blocaje este la fel de importantă ca și completa formare a corpului de lumină pentru a fi oferite condițiile de călătorie cu corpul fizic în alte dimensiuni. A trăi pe Mama Pământ în starea de trezire înseamnă o viață în iubire umană, abundență, bucurie și deplină sănătate. În cele din urmă vom fi ceea ce suntem cu adevărat: lumini înalte în corpuri umane.

Cum s-a format Școala Kryon?

Kryon, Melek Metatron, Lord Sananda și cei 36 de Înalți Consilieri ai Luminii au decis să înființeze Școala Conștiinței pentru ca oamenii care au misiunea de a o ajuta pe Mama Pământ să ascensioneze, să se poată trezi înaintea colectivului și să-și realizeze serviciul lor pentru omenire.
Școala Kryon a format primul grup de Pionieri ai Luminii pentru ca ei să poată arăta calea altor oameni, să fie precum farurile de lumină în perioada Ascensiunii și să poată ajuta în Noile Timpuri.
Kryon i-a apărut mediumului Sabine Sangitar la începutul anului 2003 și a cerut înființarea Școlii Kryon astfel încât Sabine Sangitar să-și împlinească contractul sufletului stabilit la nivel cosmic.

Ce se schimbă în timpul Pașilor? Ce pot realiza?

În timpul Pașilor conștiința voastră se expansionează și sunteți ghidați spre cel mai înalt potențial al vostru pentru a vă putea împlini propria voastră misiune. Kryon și cei 36 de Înalți Consilieri lucrează alături de voi încă de la început. Primiți multă informație despre Realitatea Divină și învățați să recunoașteți iluzia și să vă eliberați de ea. În fiecare Pas este absorbită energia iubirii magnetice, corpul de lumină este expansionat, lumina acumulată se intensifică prin inițieri și este ancorată prin Pașii de Ascensiune. Scopul Școlii Kryon este să vă conducă spre trezire. Lumea spirituală vă oferă în acești Pași instrucțiunile necesare dar voi trebuie să faceți pașii pe această cale. În timpul Pașilor veți învăța tehnici care vă vor ajuta să dizolvați vechi tipare și blocaje din corpurile voastre fizic, emoțional, mental și spiritual și toate acestea vă vor conduce spre trezire.

Cine este Kryon?

Kryon este un Nuni, o lumină magnetică din Universul Quadril 5. A fost creat de Adamis și Adamea. Pentru a putea acționa în Universul nostru, Kryon a trebuit pentru început să fuzioneze cu un grup de îngeri (Kryon și anturajul). Misiunea lui Kryon este alinierea rețelei magnetice a Pământului.

Cine sunt cei 36 de Înalți Consilieri?

Cei 36 de Înalți Consilieri vin din diferite nivele energetice ale Universului. Fiecare cuprinde un aspect al frecvenței energetice corespunzătoare creând un fel de ”sprijin multilateral” divin al lumii spirituale. Unele nume ale Înalților Consilieri sunt cunoscute. Altele, pe de altă parte, nu au fost oferite deoarece sunt reprezentate de diverse entități ale diferitelor nivele de energie.
La modul figurat vorbind, este ca și la construcția unei case: există un zidar, un tâmplar, un montator, un instalator etc. Așa cum este meșterul unei anumite firme de construcții care joacă un rol secundar la construcția casei.

Am auzit că, așa cum spune Lee Caroll, există doar 9 mediumi pentru Kryon. Cum este astfel posibil ca un medium din Germania să transmită Școala Kryon?

Multe schimbări au avut loc în Noile Timpuri și asta este una dintre ele. Prima persoană care a intrat în contact cu Kryon a fost americanul Frank Alper, un aspect al lui Adamis pe Pământ. Frank i-a oferit lui lee Caroll o inițiere pentru munca sa spirituală cu Kryon. La începutul anului 2003 Kryon a chemat-o pe Sabine Sangitar ca, împreună cu cei 36 de Înalți Consilieri ai Luminii să înființeze o școală care să conducă oamenii spre trezire în 48 de Pași. Și Sabine Sangitar a primit această inițiere din partea lui Frank Alper pentru a-și putea împlini munca ei ca și medium – misiunea sufletului ei. Nu doar din acest motiv a fost aleasă ci și pentru că este un medium cu claraudiție și poate astfel transmite mesajele lumii spirituale dar și limbajul luminii și Cristalele Realității Divine.

Lee Caroll încă declară că nu există un medium german.

Nu este adevărat. Declarația lui Lee cu privire la cei 9 mediumi pentru Kryon de pe Pământ se referă la anul 1987 atunci când a fost scrisă prima carte Kryon. Atunci așa era. Dar acum energiile și numărul celor care îl canalizează pe Kryon s-a schimbat. Chiar și Lee spune că oricine îl poate canaliza pe Kryon și că nu există un monopol asupra lumii spirituale.

De cât timp am nevoie zilnic pentru a face Pașii?

Aveți nevoie între o jumătate de oră și o oră de meditație. Este suficient să faceți meditațiile de 3-4 ori. Bineînțeles că le puteți face și zilnic. La fel este și în cazul inițierilor și Pașilor de Ascensiune. Faceți Pașii de câte ori vă spune intuiția. În plus sunt și exercițiile pe care le puteți integra în viața voastră de zi cu zi și astfel, Pas după Pas viața voastră se va schimba. Nu sunt exerciții zilnice de la Melek Metatron în inițieri și Pașii de Ascensiune, dar aici puteți repeta exercițiile.

Școala Kryon este prea scumpă pentru situația mea financiară. Există vreo modalitate de reducere a costurilor?

Trebuie să vă verificați intenția și respectul față de voi și lumea spirituală.
Compensația financiară este foarte importantă în această muncă deoarece prin aceasta, și prin altele, vă arătați intenția pentru trezire. Oricine are intenția de a parcurge Școala Kryon ar trebui să o și poată face.

Dacă descopăr că Școala Kryon nu este calea mea?

Noi suntem familia luminii albastre aurii. Toți cei care aparțin de această frecvență vor simți acest impuls în sufletul lor. Dar există și alte căi care vă conduc spre trezire. Școala Kryon este o cale de trezire a puterii divine și este calea noastră.

Cât de repede pot parcurge Pașii?

Trebuie să decideți pentru voi. Corpului de lumină îi sunt necesare între 6 și 9 zile pentru a absorbi energia unui Pas și pentru a o stabiliza. Astfel, 5 Pași pe lunăar fi maximul. Amintiți-vă că în timpul Pașilor lumea spirituală lucrează mult cu voi și veți întâlni multe teme ale subconștientului care vor fi transformate înainte ca voi să vă treziți și să aibă loc fuziunea cu Sinele vostru Înalt.

Ce să fac dacă nu reușesc să fac Pașii ?

Cel mai important lucru este să nu puneți presiune asupra voastră. Energia Școlii Kryon și energiile Lumii Spirituale sunt blânde și luminoase. Luați-le ca atare. Este foarte important să absorbiți în corpul vostru de lumină energiile din Pași. Nu vă îngrijorați dacă nu ați făcut foarte corect exercițiile zilnice date de Melek Metatron. De-a lungul Pașilor puteți face o pauză dacă este necesar. Aveți grijă că dacă veți face o pauză prea lungă, corpul de lumină nu absoarbe energiile intense ale Pașilor în această perioadă iar expansiunea creată se poate opri. Acest lucru poate provoca simptome ale corpului de lumină. Dacă descoperiți că nu aveți timp suficient, puteți reduce numărul de Pași.

Este posibil ca aparatele electrice sa se comporte ciudat în prezenta mea?

Da, acest lucru este posibil. Se datoreaza faptului ca absorbiţi şi radiati mai mult magnetism care este incompatibil cu “vechea” energie electrica. Protejati-va aparatele de magnetismul vostru cu ajutorul cristalului special primit prin channel MARAS. În mod consecvent, va puteti proteja celulele de ceata electrica emisa de aparate(exemplu : telefonul mobil) tot cu ajutorul cristalului MARAS.

Nu vad, nu aud, nu simt nimic în Pasul 6 în “Călătoria prin Poarta Stelara”

Nu puneţi presiune asupra voastră. La început, doar imaginati-va totul  - acest lucru nu influenteaza dezvoltarea voastră. Experienţa mi-a arătat ca exact aceia care la început nu au perceput nimic în călătoriile lor, exact ei fac cele mai mari progrese. Trebuie să ştiţi ca în Realitatea divină, voi functionati complet diferit decat o faceti aici, pe Pământ. Eliberaţi-vă de toate asteptarile şi imaginile care credeti ca descriu cel mai bine Realitatea divină. Mai presus de toate acestea, este important sa nu interpretati sau sa clasificati ceea ce considerati familiar. Doar abandonati-va procesului, lăsaţi ca totul sa se întâmple şi nu judecati. 

Deseori adorm în timpul  meditatiilor. Este ceva gresit?

Nu. Nu conteaza deloc, deoarece conştiinţa de suprafaţă este inactiva în timp ce dormiti, astfel, puteti absorbi energia Pasului în mod direct. Câteodată este chiar benefic sa adormiti deoarece, astfel, mintea nu va face atat de multe interpretari. Puteti repeta acel Pas mai des.
Paşii pot fi ascultati şi în timp ce va faceti de lucru prin casa (gatit, curatenie …). Camera va fi astfel energizata iar sufletul vostru va fi mai fericit.

Nu percep nimic special în călătoriile mele.

Kryon spune ca acest lucru este chiar mai benefic deoarece nu veţi fi distrasi de nici un fenomen şi va puteti concentra doar la ceea ce este esential, absorbtia energiei şi Trezirea Divina. Cel mai important lucru il reprezintă intenţia din voi de a va trezi  şi dedicarea plina de iubire. Astfel va puteti increde complet în Lumea Spirituală. De la început, totul va fi facut pentru binele vostru suprem. 

Alti oameni au experiente atat de frumoase în călătoriile lor, dar mie nu mi se întâmpla nimic.

Nu va comparati cu altii – fiecare are propria sa evolutie, fiecare experimentează diferit. Incercati sa nu judecati, deoarece nu exista mai bun sau mai rau. Ceea ce se întâmpla este ceea ce este potrivit pentru fiecare la momentul respectiv. Poate, în timpul Pasului, au avut loc procese energetice în voi, iar acestea sunt mult mai importante decat sa vedeti ceva “special” după judecata voastră. 

Am multa rezistenta în acest Pas X

Incercati sa treceti de rezistenta voastră. Doar astfel o puteti dizolva. Nu-i acordati o atentie prea mare ci multumiti pentru sprijinul acordat în alte timpuri şi specificati clar ca nu mai aveţi nevoie de ea în aceste momente şi ca poate pleca. Trimiteti-i Cristalul An’Anasha pentru tot, chiar şi pentru presupusa negativitate, deoarece toate acestea v-au facut sa deveniti ceea ce sunteţi acum. 

In loc de mai bine, eu ma simt din ce în ce mai rau.

Pe calea Trezirii, toate umbrele voastre sunt dizolvate astfel ca Sinele Inalt sa poata intra. Puteti privi metaforic toata aceasta situatie : ca şi cum v-ati curata pivnita. Acest lucru, în mod cert, nu este totdeauna placut pentru voi, dar este important sa nu cadeti în propriile voastre îndoieli, în frustrarile pe care le aveţi ci să vă priviti umbrele în ochi, sa le cunoasteti şi apoi să vă opriti din a va pierde energia cu ele. Cu cât va concentrati mai mult atentia asupra umbrelor cu atât mai infricosatoare par sa devina.

De ce inca imi creez situatii atat de rele în viaţa dacă eu sunt creeatorul propriei mele realitati?

Exista mai multe motive. În primul rand nu esti singurul om care creeaza ci toti cei din jurul tau creeaza şi ei . Apoi, tu insuti esti atasat acestei dualităţi prin care gândurile tale creeaza lucruri din conştiinţa colectivă, lucruri pe care nu le vrei. Desprinde-te conştient de conştiinţa colectivă cât mai des posibil, calatoreste prin Poarta Stelara şi creeaza dorinţele tale din Realitatea divină, apoi trimite-le în realitatea ta.
Pot exista, de asemenea, vechi tipare şi obiceiuri de care nu dorim sa ne eliberam, de exemplu când sunt bolnav am parte de linişte şi pace şi mi se acorda atentie.

Tot experimentez aceleasi tipare.

Este bine ca va recunoaşteti tiparele ca tipare şi le înţelegeţi scopul. Astfel este mult mai uşor sa le transformati. Intrebati-va cum ar fi dacă acest tipar nu ar fi existat. Unde ati fi acum? Ce ati fi facut? Deseori intenţia din spatele tiparului este foarte diferita, cum este boala care va aduce atentie şi linişte. Urmati acest sentiment pana la sfarsit şi nu-l intrerupeti inainte. Apoi rugaţi Lumea Spirituală sa indeparteze acest tipar pentru totdeauna din voi. 

De ce mi s-a întâmplat mie aceasta mare nenorocire?

Tot ceea ce vi se întâmpla, voi ati creeat la un moment dat. În energia Noilor Timpuri totul se întâmpla foarte repede. De aceea fiţi atenti la gândurile voastre. De asemenea, ganditi-va dacă  aceasta “ nenorocire”  nu aduce un nou început. Kryon a spus odata: exista întotdeauna o soluţie la fiecare problema. Deoarece fiecare problema pe care o creeam , noi creeam şi solutia în acelaşi moment. Trebuie doar sa invatam sa ne concentram atentia pe soluţie.
In timpul liniar, solutia poate dura o vreme dar fiţi siguri, totul se întâmpla pentru binele vostru suprem . Voi va aflati în mainile divinităţii. Aveţi curaj şi încredere.

Ma tem sa nu fac greseli în timpul Paşilor.

Cel mai important lucru este intenţia iubirii din inima voastră. Cereti ajutorul pentru a face corect exercitiile şi opriti-va mintea deoarece Sufletul vostru stie ce este corect. Voi primiti cel mai bun ajutor de la Lumea Spirituală. Nu puneţi presiune asupra voastră. 

Energia face rau copiilor?

Copiii isi aduc aminte de originea lor Divina mult mai repede. Se simt foarte fericiti şi se simt “acasa” atunci când fac Paşii. Cunoaşterea Cristalelor nu le este straina şi le place sa se joace cu ele. 

Putem asculta iniţierile de mai mule ori?

In aceste meditatii de iniţiere sunt ancorate energii înalte şi este bine pentru Sufletul vostru sa auda aceste meditatii mai des. După 9 zile, corpul vostru de lumina nu poate absorbi mai multa energie.Cu toate acestea, Sufletul vostru inca se va bucura de energii.

Ce este Câmpul Chakrelor Unificate şi cum il pot genera?

In noua energie a Ascensiunii toate chakrele celor 4 corpuri ale voastre, vibreaza liber. Când le unificati va aflati în Iubire şi în Divinitatea voastră. Câmpul Chakrelor Unificate va fi prezentat în Pasul 2. Va puteti unifica chakrele, chemandu-le oricand, pentru a va gasi centrul, profunzimea, Divinitatea. Cu puţina practica veţi simţi o caldura speciala şi iubire, atunci când va veţi afla în Câmpul Chakrelor Unificate.

Pe neasteptate, nu mai simt nimic când fac un anumit Pas.

Este complet normal. În fiecare Pas voi absorbiţi energia Pasului şi va expansionati. Deoarece, corpul vostru de lumina are nevoie de 6 pana la 9 zile pentru a absorbi energia fiecărui Pas, este posibil ca, după aceasta perioada, sa nu mai simţiţi energia la fel de puternic ca la început, deoarece v-ati ridicat deja la acest nivel de energie.

Care este diferenta dintre Numele Originar şi Numele Sufletului?

Numele Originar este numele care vi s-a dat atunci când ati fost creeati şi conţine întreaga matrice a sufletului vostru.
Numele Sufletului a fost dat aspectelor voastre care sunt răspândite în tot Universul. Puteti avea chiar mai multe nume ale Sufletului. 

De ce este atat de important sa folosim Numele Originar?

Întreaga voastră matrice este continuta în Numele vostru Originar. Când va folositi Numele Originar, cadeti înapoi în aceasta informatie primordiala şi astfel drumul vostru spre Trezire devine mai uşor. 

De ce ar trebui să-mi corectez varsta?

Acest lucru transmite Sufletului vostru intenţia voastră de a va Trezi la omul divin. În acest fel va retrageti din conştiinţa colectivă a oamenilor, din conştiinţa imbatranirii. Informati-va şi programati-va celulele de faptul ca imbatranirea, boala şi moartea nu mai sunt valabile! când Pământul va ascensiona pe deplin, toti oamenii vor avea varsta de 35 de ani, nu mai mult.Oamenii care sunt mai în varsta la acel moment, vor intineri ! 

Câteodată ma gândesc ca e doar o fantezie, şi ca Realitatea divină nu exista în aceasta forma, iar dualitatea este reala.

Kryon a spus la un moment dat ca întotdeauna exista doua părţi la orice, în dualitate. Întotdeauna sunt încrederea şi îndoială, impreuna. Una dintre ele nu poate exista singura, în polaritate. De aceea este complet normal sa aveţi îndoieli, din când în cand. Priviti-va plini de iubire şi luati decizia de a avea încredere.
Concentrati-va atentia asupra inimii voastre şi intrebati-o ce este adevărat – inima voastră va va arăta adevărul în felul ei propriu. 

Am avut o experienţa atat de minunata! Oare m-am trezit deja?

Trezirea nu are loc complet în ultimul Pas. Inainte de acest Pas au loc Treziri parţiale, la anumite intervale. Acestea pot fi minunate şi trebuie să vă bucurati de ele în mod conştient! Procesul Trezirii incepe deja cu Pasul 1. 

Cum va fi Trezirea?

Trezirea este un proces individual, şi tot ceea ce permiteţi depinde de voi. Nu este posibil sa descriem aceasta experienţa. Ea reprezintă venirea acasa a Sufletului vostru, la prezenta voastră divina. Trezirea readuce conştiinţa divinităţii în memoria voastră, indeparteaza toate limitarile creeate de voi şi dizolva toate judecăţile. Va fi începutul tuturor abilităţilor voastre negate, asa cum sunt teleportarea, telekinezia, clarvederea …

Trezirea va avea loc în ultimul Pas?

Acest proces este diferit cu fiecare student. Sunt cativa care experimentează vederea interioara odata cu ultimul Pas, altii pentru care unitatea se va petrece ore sau zile mai tarziu. Altii se trezesc în mod constant în timpul tuturor Paşilor şi nu realizeaza ca deja fuziunea cu Sinele Inalt a avut deja loc.
Trebuie sa fiţi foarte atenti : cu cât aveţi mai multe asteptari de la ultimul Pas cu atât mai mult va puteti bloca singuri. 

Despre călătoria cu Merkaba, invatam cum sa călătorim în Şcoala Kryon?

In Şcoala Kryon veţi învăţa cum să vă descoperiti puterile voastre creative. După ultimul Pas va veţi tine forta divina în propriile maini, din nou, şi veţi realiza ca sunteţi o mare lumina într-un corp uman.
Este ca şi cum ati fi avut frica de apa toata viaţa iar acum v-ati depaşit frica şi ati invatat deja primele exercitii de innot. Astfel, pana veţi putea trece innot un lac, va fi nevoie de atrenament.
 Si călătoria cu Merkaba este astfel. Dar dacă este dorinţa Sufletului vostru, veţi învăţa cum sa călătoriti în Şcoala Kryon.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.