Noutăți

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Sunt Myriel, vă întâmpin pe fiecare, întâmpin colectivul prin sunetele OMAR TA SATT. Aduc lumina mistică și prin fiecare cuvânt pe care vi-l transmit, vă transmit și această energie.
Așa că abandonați-vă, deschideți-vă inima pentru fiecare clipă deoarece, câteodată este nevoie de o singură clipă pentru ca viața întreagă să se schimbe.
Aceste timpuri în care oamenii sunt acum, sunt timpuri dificile pentru toți, sunt dificile la toate nivelele dar trebuie să fie astfel deoarece marea schimbare, starea originară, Realitatea Divină, devin din ce în ce mai importante. În aceste timpuri în care sunteți, este perioada de tranziție, o tranziție de la ceva vechi la ceva nou. Noul are o radianță minunată, noul este ceea ce noi numim Realitatea Divină. Planeta noastră se va întoarce acasă. Toate încarnările prin care ați trecut v-au condus aici. Motivul pentru care sunteți aici, pe această Planetă, are o însemnătate profundă. Conștientizați acest motiv atunci când intrați în înțelepciunea Sufletului vostru.

 

Sâmbătă – 23 octombrie 2021 – Festivalul Kryon

Duminică – 24 octombrie 2021 – Festival Kryon

Vineri – 22 octombrie 2021 – Seminar ”Atributele divine”

În aceste timpuri, importanța atributelor divine este menționată foarte des în mesajele lumii spirituale. Deseori am impresia că mulți oameni nu știu exact ce sau cum ar trebui să folosească sau să aplice Atributele Divine și ce măreție se află în ele. Așa că, împreună cu Heiko El’Shara, vă vom ajuta să înțelegeți cu adevărat Atributele Divine, să le aplicați cu intensitate și să le folosiți.

  • ·         Melek Metatron – Atributele Divine
  • ·         Isus – Atributele Divine ale Templului SA'MAA'TAH
  • ·         Shakti – Cum puteți folosi Atributele Divine pentru voi
  • ·         Sanat Kumara – Atributele Divine pentru Lady Shyenna
  • ·         Sabine Sangitar – Explicații

Dacă vă ofer un exemplu, poate veți înțelege mai bine importanța Atributelor Divine:

Atributul Divin ”curaj” poartă energia puterii, forței și cunoașterii. Este un atribut care absoarbe multă energie și o poartă mai departe. Acest atribut este asociat și cu bagheta magică, printre altele. Când îl chemați, primiți un câmp al puterii, forței și cunoașterii. De aceea este mereu benefic să-l folosiți atunci când călătoriți cu Merkaba, când acționați cu bagheta magică și în special când doriți să acționați dar și când invocați dorințele voastre.

Avem nevoie de multe Atribute Divine pentru a putea deschide Quin’Taas, așa că așteptăm cu nerăbdare să facem acest Seminar împreună.

Sabine Sangitar și Heiko El‘Shara

 

 

 

Pașii SA'MAA'TAH reprezintă o Cale care vă conduce spre Noile Timpuri, în Quin'Taas, în perioada de adaptare (perioada dintre vechea și noua lume), în Noua Lume, la cel mai Înalt Templu energetic care poate fi găsit pe SOL'A'VANA (Planeta Pământ), Templul SA'MAA'TAH. Încă de la început veți fi ghidați acolo cu Cheia voastră aurie. Templul SA'MAA'TAH este în Quin'Taas. Este Templul lui Isus și a Preoțimii Albe. Acolo, îl veți reîntâlni pe Isus în mod energetic sau manifestat.

Festival Kryon primăvară 2021
16-18 aprilie 2021
Draga mea Familie,
În sfârșit a sosit din nou timpul să sărbătorim Festivalul Iubirii. De la un Festival la altul, tot mai mult îmi doresc să fim împreună. Chiar și când sărbătorim împreună de departe, colectivul poate fi simțit foarte intens în energia, iubirea și comunitatea sa. În aceste timpuri este nevoie de pregătiri speciale deoarece fiecare energie are un efect mult mai puternic în strălucirea sa. Majoritatea dintre voi pot simți schimbările de la toate nivelele și de aceea este mai important ca niciodată până acum să fim într-un colectiv mare și să ne conectăm unii cu ceilalți. Tiparul de bază al Festivalului este Magia.
Heiko El’Shara și eu așteptăm cu nerăbdare aceste zile și vă vom trimite în avans multă energie sub formă de Cristale.
A voastră
Sabine Sangitar
 

Ce este Școala Kryon?

Școala Kryon este o școală a conștiinței pentru noile timpuri și este organizată ca și curs la distanță. Tot ceea ce este important și posibil în Noile Timpuri este predat în această Școală. Includem aici, printre altele, tehnicile de vindecare, activarea celor 12 catene ale AND-ului, manifestările, materializările, telekinezia și teleportarea.
Școala Kryon a format primul grup de Pionieri ai Luminii pentru ca ei să poată arăta calea altor oameni, să fie precum farurile de lumină în perioada Ascensiunii și să poată ajuta în Noile Timpuri.
Kryon i-a apărut mediumului Sabine Sangitar la începutul anului 2003 și a cerut înființarea Școlii Kryon astfel încât Sabine Sangitar să-și împlinească contractul sufletului stabilit la nivel cosmic.

Ce sunt Pașii?

Pentru trezire, conștiința trebuie să se dezvolte la toate nivelele. În Pași sunt predate cunoașteri și tehnici dar și inițieri cosmice. Eliberarea de vechile tipare și blocaje este la fel de importantă ca și completa formare a corpului de lumină pentru a fi oferite condițiile de călătorie cu corpul fizic în alte dimensiuni. A trăi pe Mama Pământ în starea de trezire înseamnă o viață în iubire umană, abundență, bucurie și deplină sănătate. În cele din urmă vom fi ceea ce suntem cu adevărat: lumini înalte în corpuri umane.

 

Fragment din Primul Pas

OMAR TA SATT iubiții mei copii umani. Vă întâmpin cu profunda iubire a energiei mele magnetice. Vă invit să mă simțiți foarte profund prin fiecare cuvânt și prin fiecare respirație pe care o realizați.

Începeți cu Primul Ciclu, cu tiparul energetic de bază, încrederea MONA’OHA.

Veți fi ajutați de cei 36 de Înalți Consilieri, de Melek Metatron și Isus Christos. Sunt Pași ai Iubirii, ai conștientizării, ai trezirii. După fiecare Pas pe care îl veți face, veți putea simți expansiunea energiei, iubirea iar conștientizarea voastră se va  intensifica la fiecare pas. Acești Pași vor aduce o profundă, o foarte profundă schimbare în voi, o schimbare care vă va afecta întreaga viață. Veți fi mult mai fericiți, mai liberi și mai iubitori față de propriul vostru sine. Veți realiza ce înseamnă să vedeți Realitatea Divină, să simțiți Realitatea Divină și iubirea care sosește cu fiecare Pas pe care îl realizați.

...

Ascultați Primul Pas din cei 36 de Pași ai Trezirii:

 

Kryon: Energii pentru aspectul vostru fizic

(Notă: în această transmisie se folosește Cristalul personal. Dacă nu vă cunoașteți încă Cristalul personal, puteți folosi Cristalul AN'ANASHA - energia recunoștinței)  

Sunt Kryon. Vă salut cu energia iubirii magnetice. Prin sunetele OMAR TA SATT vă întâmpin. Kryon vă transmite mesaje pline de energii.

Multe energii se conectează iar radianța se intensifică. Multe energii sunt reunite, grupate și aduse lui Lady Shyenna. Și mulți dintre voi simt această conexiune a energiilor deoarece o absorbiți prin fiecare respirație iar intensele fluxuri energetice vă conduc uneori, în aceste timpuri, la simptomele corpului de lumină.

Amintirile sufletului - Calea ta cu Isus

Aceste amintiri ale sufletului vă aduc chiar și mai aproape de Isus. Puteți afla tot ce este important pentru voi. Bineînțeles că sunt doar cele mai importante momente ale amintirilor voastre din Cronica voastră Akasha. Cu ajutorul acestor amintiri ale sufletului treceți prin multe încarnări și epoci.

Quin'Taas este una dintre puținele epoci formate din energia pură a Realității Divine a cărui efect s-a transmis în toate celelalte epoci. Acum, odată cu începerea celei de-a 3-a faze temporale, Quin'Taas vi se arată cu o intensă energie care vă ajută să simțiți cât de imens de important este acest câmp luminos pentru voi. Acolo, toate energiile manifestate au fost stocate pentru voi și alimentate, pregătite pentru a fi transmise în timpul prezent. Toate energiile susținătoare care au fost adunate sunt acum pregătite pentru a fi distribuite. Este nevoie de ele pentru a crea Lumea Nouă.

În această Toamnă ne vom întâlni tot în Brașov pentru a participa la Festivalul Kryon din Germania prin intermediul transmisiei on-line. Toate informațiile transmise vor fi traduse în limba română.Vă așteptăm pe toți cei care alegeți să experimentați acest eveniment și simțiți implusul sufletului de a accesa aceste înalte energii împreună cu noi. Vă rugăm să ne anunțați cât mai repede posibil de intenția voastră de participare pentru a ne ajuta să ne putem ocupa cât mai liniștiți de toate aspectele legate de organizare.

În pauzele dintre transmisii veți putea vizita un mic târg de produse naturiste și spirituale. Vor fi prezente și produsele școlii Kryon pe care le găsiți în secțiunea Shop de pe site-ul nostru www.scoalakryon.ro. Îi invităm pe toți cei care creează și/sau comercializează astfel de produse să ne contacteze pentru a le rezerva un loc de expoziție. 
Donația sugerată pentru cele 2 zile de Festival este de 50 ron/persoană.

Pentru mai multe informații și rezervarea locului vă rugăm să ne contactați la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0744 274 582 Nora Amba

 

Program

Sâmbătă 28 octombrie 2017

11:00 - 13:00

o   Kryon - Channeling de bun venit

o   Melek Metatron - Picăturile de binecuvântare ale manifestării

o   Mama Maria - Un channeling plin de miracolul auriu

Iubita mea Familie,
Se întâmplă multe pe frumoasa noastră Planetă!
În general, conștiința planetară poartă energii foarte înalte dar și foarte intense. Ruptura dintre lumină și putere este foarte tensionată din punct de vedere energetic și, mai devreme sau mai târziu, se va ajunge la o descărcare energetică. Poate puteți simți acest lucru în voi înșivă. În conștiința mai înaltă întotdeauna purtăm o parte din aceste energii planetare în noi. Sufletul tânjește după lumină și pace dar, la suprafață, unii oameni simt tensiune și presiune. În majoritatea timpului, aceste sentimente nu pot fi conectate la ceva anume iar acest lucru nu ușurează cu nimic acest proces. Lady Shyenna se deplasează spre orientarea energetică a Noilor Timpuri tot mai mult și, cu mult curaj, ea încearcă să transforme energiile de suprafață. Și ea tânjește după pace și liniște!!! Chiar dacă apar tulburări la suprafață, se poate vedea foarte, foarte clar, adânc în profunzimea din conștiința lui Lady Shyenna, structura schimbării, Noile Timpuri și Quin'Taas.

Diferențele dintre Pași
Energiile se schimbă. Suntem în faza de adaptare și avem o mare varietate de moduri pentru a-i ajuta pe oameni să devină conștienți sau să evolueze mai departe. Cei 48 de Pași, HIAM'ANASTRA, Pașii Pionierilor, Pașii SOL'A'VANA și Pașii care sosesc acum, Pașii SA'MAA'TAH. Ca să puteți înțelege mai bine doresc să vă explic din nou diferențele. Nu înseamnă că oamenii trebuie să parcurgă toți acești Pași ci că există o diversitate din care se poate alege.

Festivalul Kryon din această Primăvară îl vom organiza în Brașov. Vom participa energetic la acest Festival prin intermediul transmisiei video online din Germania. În cazul în care sufletul vă trimite impulsul de a participa la acest Festival vă rugăm să ne anunțați până cel târziu în data de 31 martie 2017 pentru a ne putea ocupa de detaliile legate de organizare. Dacă, din diverse motive nu veți putea fi fizic alături de noi, simpla intenție de conectare cu energia Festivalului va fi suficientă. 
În pauzele dintre transmisii veți putea vizita un mic târg de produse naturiste și spirituale. Vor fi prezente și produsele școlii Kryon pe care le găsiți în secțiunea Shop de pe site-ul nostru www.scoalakryon.ro. Îi invităm pe toți cei care creează și/sau comercializează astfel de produse să ne contacteze pentru a le rezerva un loc de expoziție. 
Taxa de participare la Festival pentru ambele zile (contravaloarea codului achiziționat din Germania pentru vizionarea online + cheltuielile de organizare) este de aproximativ 30 ron/persoană la care se vor adăuga costurile de cazare și mâncare. Vom încerca să găsim variante cât mai puțin costisitoare pentru ca acest aspect să nu influențeze prea mult decizia de participare.
Contact:
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: 0744 274 582 Nora Amba

  • În Râmnicu Sărat, începând din 11 martie 2017, de la ora 11, Doina Fabijenna va organiza un grup nou pentru parcurgerea Pașilor Școlii Kryon, a cursului de magie ”Înalta Artă a Magiei”, de vindecare ”Vindecătorul Noilor Timpuri” și intuiție ”Instructor al intuiției”. Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe Fabijenna la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numărul de telefon 0758 509 253 
  • În Constanța, începând cu data de 24 februarie de la ora 17, locația Hotel Ibis, Amba Romeo Valerian va organiza un grup nou pentru parcurgerea Pașilor Școlii Kryon. Pentru mai multe detalii și înscriere îl puteți contacta pe Amba Romeo la nr. de telefon 0735 066971 

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.