Merkaba

 Merkaba este Campul de Lumina contra-rotativ a celor doua stele tetrahedron ale omului. Prin activarea Merkaba, curgerea de energie, in corpul vostru, este stimulata si genereaza un sentiment puternic de bucurie. Prin activarea Merkaba este posibila si calatoria in alte dimensiuni cu corpul fizic.

 

Mer - Camp de Lumina Rotativ

Ka - Spirit

Ba - Realitatea Divina

 

 Merkaba

 

    Merkaba bărbați           Merkaba femei

 

Antakarana

Antakarana este formata din trei Cristale "Samanta" care se afla in zona fruntii voastre si formeaza un triunghi cu unul dintre varfuri in partea de sus a fruntii si cu celelalte doua in zona sparncenelor. Antakarana se manifesta din zona fruntii spre partea opusa a capului si reprezinta un Pod de Lumina. 

Antakarana

 Sinele Inalt

 Fiecare Entitate de Lumina, la momentul creatiei, fuzioneaza cu un Sine Inalt (raza de botez). Acest Sine Inalt poate fi Isus, Melek Metatron sau Shakti. Dupa Trezire, atributele Sinelui Inalt, vor curge in voi mult mai puternic.

 

 Sinele Suprem

Sinele Suprem reprezinta scanteia divina din voi. Prin aceasta scanteie sunteti intotdeauna conectati la Campul Divin.

 

 Partile Sufletului

Sunt parti ale sufletului vostru care s-au separat in multe Puncte de Lumina : aspectele voastre . Multe dintre aceste aspecte (ca si voi) s-au incarnat pe Pamant, in diverse timpuri. Alte aspecte pot fi pe diverse stele oriunde in Univers. Toate Aspectele Sufletului sunt conectate prin raze luminoase unele de celelalte, si toate de Sinele Inalt.

 

 Campul Gandurilor Divine

Reprezinta Sursa Divina din care totul izvoraste.

  

Reteaua Campului Magnetic

Liniile din Univers prin care planetele se afla in Ordinea Divina.

  

Corpul Gematria

 Este ca o piele/carapace se afla in jurul Corpului vostru de Lumina.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline