Noutăți

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Partea a 4-a
Sangitar: Întrebări și răspunsuri
Care este diferența dintre QuinTaas Grădina magică din noi?
QuinTaas este un câmp care deschide ”ușile” energetice pentru Noua Lume în care vom trăi, reprezintă manifestarea celor mai înalte și mai luminoase energii pe care ni le putem imagina și acestea sunt expansionate aici. În QuinTaas au loc manifestările de care avem nevoie în această perioadă de tranziție pentru a crea Noua Lume.
Grădina magică din voi este un câmp în care aveți oportunitatea de a sta în liniște, de a fi pe deplin prezenți în voi. Grădina magică este profund conectată cu Sufletul vostru și de acolo puteți aduce multe energii. În Grădina magică nu există energia dualității, vă puteți retrage aici pentru a vă relaxa sau pentru a parcurge Pașii sau pentru a vă încărca cu energie.
Mulți oameni își doresc un concediu, doresc să plece undeva. Ei bine, aveți această ocazie și în Grădina voastră magică. Aici sunteți într-un câmp din voi în care nu vă deranjează nimeni, sunteți doar voi și puteți simți foarte bine energiile ancorate în sistemul vostru. Dacă doriți Lumina Prosonodo sau AnaAnaraa sau energia lui Sherin sau a lui Kryon – în Grădina magică din voi veți găsi toate aceste energii dacă doriți să le accesați.
Lumina Nyoonică va aduce transformări vizibile în dualitate?
Da, cu siguranță. Este o energie care realizează o rețea în jurul Planetei astfel ca Planeta să poată fi adusă înapoi în liniile energetice divine și, bineînțeles că aceste transformări vor fi vizibile.
Templul Sa’Maa’Tah există și pe alte Planete?
Nu.
Simțeam că energia lui Isus din Templu era magnetică. Așa va fi și de acum înainte?
Am spus și ieri într-o transmisie, vă puteți imagina că în Universul nostru există o energie nouă, lumina Nyoonică este o energie primordială. Mult mai multe ființe luminoase au venit în Universul nostru prin această nouă energie. Și această energie are un efect magnetic, ceea ce înseamnă că vă simțiți atrași de ea.
Ai putea să ne explici mai multe despre aspecte și conectarea lor?
Este prea mult să vă povestesc despre toate aspectele. Este important să știți că aceste aspecte circulă în noi și în fiecare aspect se află multe linii energetice cu diverse energii și fiecare aspect are o misiune. Uneori, când priviți un corp de lumină, puteți vedea că unele aspecte care nu sunt conectate circulă singure. Aspectele au nevoie mereu de o conexiune. Orice energie din voi trebuie să fie conectată cu ceva și de aceea în transmisii vi se spune mereu că Îngerul Auriu din voi unește atât de multe aspecte din voi, cât este bine și potrivit pentru voi. Unii nu își pot conecta toate aspectele dar cu cât sunt conectate mai multe aspecte din voi, cu atât mai multă forță simțiți în voi. Dacă sunt aduse mai multe energii care se văd în corpul vostru de lumină, de exemplu energia vindecării, atunci în corpul de lumină se vede cum aceste aspecte dansează, se mișcă și circulă dar nu sunt conectate. Când nu sunt conectate nu ne pot oferi această energie. Deci conectarea aspectelor este importantă pentru a avea putere, putere interioară și pentru ca toate miracolele din voi să se poată deschide.
Oamenii care nu au primit inițierile pe care le-am primit noi, cum vor accesa energia Nyoonică?
Așa este în spiritualitate. La noi vor acționa mult mai repede dar acest lucru nu înseamnă că oamenii nu vor prelua din energia Nyoonică – nu ar fi corect. Putem prelua tot ceea ce Universul ne oferă, totul este prezent pentru toți oamenii chiar dacă au trecut sau nu printr-o inițiere. Diferența este că energia Nyoonică este acum adusă în conștiința terestră deci mai întâi pentru Lady Shyenna, pentru conștiința Planetei.
Prin inițieri intrăm în această stare de fericire, putem prelua deja această lumină Nyoonică și cândva, nu știu când, poate peste 6 luni, dar nu știu sigur, energia Nyoonică, la fel cum a fost și cu energia Shadees se va adapta la energia Planetei. Lady Shyenna va prelua suficientă energie și astfel și oamenii vor începe să o perceapă. Este un proces natural. Putem să fim recunoscători că primim aceste informații, aceste inițieri și că Lumina Nyoonică poate deja să circule în noi.
Ne poți spune mai multe despre blocajele pe care le vezi în noi?
În spiritualitate și noi, cei care mergem de mult timp pe această Cale simțim rezistențe și blocaje și este ceva normal și chiar de dorit. Când am parcurs cei 48 de Pași, spre finalul lor am simțit multe tipare energetice care au creat rezistență în mine, blocaje. Fiecare blocaj este ca un mic proces energetic și după ce l-ați depășit simțiți cum energia voastră devine mai intensă. Există și blocaje, rezistențe care nu vă aparțin, sunt ale colectivului dualității. V-am mai spus, foarte mulți dintre noi știm că ceea ce lumea divină ne spune este adevărat, nu avem îndoieli dar apar oameni care doresc să ne convingă de exact opusul a ceea ce știm ca fiind adevărat sau ascultăm știri sau citim ceva în mass-media și, câteodată intrăm într-un blocaj colectiv. Se întâmplă și atunci când nu suntem suficient de delimitați, detașați. Oamenilor le este greu să se delimiteze de anumite energii, oameni, situații. O delimitare naturală vă ajută foarte mult să vă simțiți mai puternici și acest lucru nu înseamnă că nu puteți ajuta pe cineva sau să fiți prezenți pentru cineva. Mulți oameni poartă pe umerii lor poveri care nici măcar nu le aparțin, poartă multe pachețele, unii rucsaci sau chiar saci și mai trag după ei și o căruță plină cu poveri care nu sunt ale lor. Delimitarea sănătoasă este importantă și dacă o aplicăm putem simți compasiunea într-un mod mult mai profund.
Dragă Sangitar, un auriu An’Anasha pentru tine. Mulțumesc pentru Festival și simt totul foarte bine. Am o întrebare: este despre momentul în care Quin’Taas se va deschide și unii oameni poate nu sunt pregătiți să se deschidă noilor energii. De exemplu când sunt în Quin’Taas și soțul meu încă nu s-a decis să intre în acest câmp, cum este, eu sunt în Quin’Taas și el în dualitate sau toți sunt în Quin’Taas?
An’Anasha că îți place Festivalul și simți energiile atât de bine. Este o întrebare care apare deseori și din acest motiv există această perioadă de tranziție. Am spus mereu că este o binecuvântare că există această perioadă de tranziție, de adaptare deoarece se vor întâmpla foarte multe. Oamenii vor simți că totul devine foarte diferit față de cum erau ei obișnuiți și, în acest mod, vor ajunge la o conștiință mai înaltă. Se vor adapta la această nouă energie. Vă amintesc puțin de Corona, acum 6 luni ar fi fost de neimaginat ce se întâmplă, iar acum totul face parte din noua normalitate. Este mai mult timp pentru fiecare dintre noi să stăm, să rămânem prezenți în noi, să rămânem în tăcere. Mulți oameni și-au schimbat prioritățile în această perioadă și întâlnesc mulți oameni care spun că abia acum știu ce este important în viață. Dar acesta este doar un aspect care are loc în perioada de tranziție. Oamenii vor deveni tot mai conștienți, mai smeriți și de aceea consider că Noua Lume se va deschide mult mai repede prin această perioadă de tranziție. Să nu uităm că noi primim informații de aproape 20 de ani dar mulți oameni nu știu toate acestea și nici nu este necesar. Energiile se vor transforma și oamenii le vor percepe.
Inițierile de vineri trebuie repetate?
Este suficient dacă le-ați realizat o dată dar le puteți repeta pentru ca energiile să se expansioneze mai mult.
Urmează două transmisii din partea a două ființe de lumină și totul va fi foarte intens. Poate veți simți presiune în zona capului, poate veți ameți puțin sau veți simți furnicături în palme. Să nu vă speriați, este normal să fie astfel .
 
Transmisie ANO’A’DAAM
Sunt ANO’A’DAAM, Maestrul Weiadeean care are acum o misiune: să vă aducă o Antakarana suplimentară vouă, dragi copii umani. Împreună cu Kryon și multe lumini înalte am decis ca deasupra Antakaranei voastre să fie construită o Antakarana suplimentară.
Antakarana, podul de lumină pe care îl purtați în zona celui de-al 3-lea Ochi poartă multe linii energetice cu diverse energii care vă sunt folositoare. O nouă energie este adusă în acest pod de lumină. O nouă linie luminoasă se va forma și aici va fi ancorată noua energie. Totuși, deși fiecare energie conține o linie luminoasă separată, multe energii se conectează și acționează împreună. Așa este bine, este de ajutor și vă susține mult. Diverse energii se conectează și acționează împreună susținându-vă.
Înaltul Consiliu a decis să fie construit un pod de lumină nou cu o singură linie energetică și acolo lumina Nyoonică, energia primordială va fi ancorată și se va uni cu Spiritul Mistic Vindecător. Sunt foarte onorat că am primit o asemenea misiune. Aveți posibilitatea de a absorbi și expansiona foarte mult Spiritul Mistic Vindecător și, în același timp, să-l trăiți. În această perioadă în care vă aflați, este o de mare importanță acest proces. Imaginați-vă că în dualitate purtați în gândurile voastre, în emoțiile voastre, în aspectul vostru fizic, energii colective pe care le-ați preluat și acestea se amestecă deseori cu energiile voastre. Astfel vă simțiți dezbinați, plini de îndoieli sau vă simțiți obosiți. Aveți multe posibilități să vă delimitați de energiile colective. Purificarea este necesară mereu și mereu. Așa cum este și o împământare profundă la toate nivelele.
Așa că Înaltul Consiliu a decis ca acest înalt pod de lumină pe care noi îl construim să nu poată fi atins de dualitate sau de energiile colective. Vom realiza o rețea în jurul Antakaranei. Înainte să începem avem nevoie de permisiunea voastră. Prin câteva respirații pline de iubire, abandonați-vă în conștiința voastră, în puterea voastră divină.
Simțiți lumina divină din voi. Unificați-vă chakrele și expansionați-vă prin fiecare respirație pe care o realizați. Conștientizați că tot ceea ce facem pentru a vă susține este pentru binele vostru suprem dragii noștri copii umani. Totuși avem nevoie de permisiunea voastră. Dacă sunteți în profunzimea din voi, acolo unde simțiți pacea, căldura, siguranța, vă simțiți Acasă, atunci decideți dacă noi, Kryon, ANO’A’DAAM și multe ființe de lumină vă putem construi acest pod de lumină. Dacă acceptați, noi putem vedea acest lucru dacă intenția voastră este profundă.
Începem. Simțiți cum rădăcini profunde pornesc din piciorele voastre. Vă conectați cu Lady Shyenna, cu conștiința Planetei și simțiți forța pe care o primiți prin această conexiune.
Simțiți această împământare profundă. Vă așezați mâinile pe picioare cu palmele orientate în sus. Simțiți că chakrele voastre sunt unificate și printr-o respirație profundă, canalele voastre se deschid. Dacă este bine și potrivit pentru voi, vă puteți chema ajutoarele interioare. Înainte ca noi să instalăm podul de lumină vom revărsa asupra voastră energia iubirii magnetice pentru a vă pregăti.
Instalăm acum podul de lumină, o Antakarana. Poate veți simți presiune în zona clelui de-al 3-lea Ochi, presiune în zona cefei și multă energie în palmele voastre. Începem acum să instalăm acest pod de lumină.
(...)
Cu susținerea lui Kryon și a multor ajutoare luminoase, am instalat acest pod de lumină. Acum o chem pe Myriel și vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați oferit-o.
AnAnasha.
 
Transmisie Myriel
Sunt Myriel dragii mei copii umani. Ați primit un mare dar. Kryon, Maestrul magnetic și ANO’A’DAAM care și el este un Maestru magnetic, au pregătit pentru voi o Antakarana, au instalat-o și acolo, lumina Nyoonică, energia primordială, gândul lui Dumnezeu va sosi.
În același timp eu voi aduce energia Spiritului Mistic Vindecător și ambele energii se vor contopi în această Antakarana. Totul se va întâmpla cu sunetele divine din Realitatea Divină.
Dragii mei copii umani, s-a realizat. În timp ce ascultați cuvintele lui Myriel, Kryon va realiza o rețea aurie în jurul Antakaranei. Spiritul Mistic Vindecător, în această perioadă de tranziție, este una dintre cele mai importante energii. Noi v-am oferit foarte multe informații și v-am spus mereu cât este de important Spiritul Mistic Vindecător dar am observat că nu este mereu atât de ușor pentru voi să preluați pe deplin Spiritul Mistic Vindecător în zona mentală, în gândurile voastre. Este ceva ce, uneori, vă împiedică și noi vă putem înțelege deoarece vă iubim foarte mult și știm că nu este atât de ușor să vă păstrați gândurile din zona mentală curate, fără influența dualității sau a gândurilor care provin dintr-o colectivitate și care nu vă sunt de ajutor. Abia atunci când Spiritul Mistic Vindecător se expansionează pe deplin în câmpul vostru mental, abia atunci veți începe să înțelegeți cu tot ceea ce voi sunteți. Acest Spirit Mistic Vindecător vă aduce gândurile divine pure, gândurile bucuriei, iubirii, misticismului, magiei, vă aduce înapoi magia.
În timpul unei transmisii poate auziți : ”Deveniți precum copiii”, Spiritul Mistic Vindecător este profund unit cu copilul vostru interior. Spiritul Mistic Vindecător are o forță cu care puteți schimba totul. Cât de des vă doriți să vă orientați gândurile spre o altă direcție fără a fi manipulați, să simțiți mai multă bucurie de a trăi, să folosiți forța voastră creatoare și abilitățile voastre și să aveți o încredere și mai profundă în sentimentele voastre, să nu vă îndoiți de mesajele pe care noi vi le aducem, viziunea voastră să se expansioneze și tot ceea ce vă împiedică și vă face să vă simțiți mici - să dispară și printr-o singură respirație să puteți simți că totul este posibil. Aveți nevoie de foarte mult curaj pentru ca această transformare din voi să poată să se întâmple, ca Spiritul Mistic Vindecător să poată intra în voi. Spiritul Mistic Vindecător nu manipulează, nu intervine în liberul vostru arbitru. Voi sunteți cei care decideți și așa va fi mereu. Spiritul Mistic Vindecător vă împinge de la spate să vedeți că aveți în voi o forță mult mai mare decât credeți, că sunt posibile mult mai multe decât vă arată mintea voastră care vă limitează.
Spiritul Mistic Vindecător conține magia, tot ceea ce este magic. Este conectat cu Avalon, cu Isus, cu tot ceea ce este. Lumina Nyoonică care a sosit este o energie cu totul specială, o energie primordială, este gândul lui Dumnezeu care se expansionează în Univers. Vă puteți imagina ce înseamnă acest lucru? Gândul lui Dumnezeu se expansionează tot mai departe. Și voi faceți parte din acest Univers, și voi sunteți afectați. Chiar dacă este o energie care vă pare nouă și care se află în perioada de contopire, aveți încredere că este Gândul lui Dumnezeu și chiar dacă vă pare străin, nu a fost niciodată atât de aproape de voi ca acum, în această clipă.
În noua Antakarana care a fost instalată curge Lumina Nyoonică, energia grației, grația lui Dumnezeu, gândul lui Dumnezeu unit cu Spiritul Mistic Vindecător. Vă puteți imagina ce înseamnă toate acestea pentru voi? Oricând alegeți astfel, voi vă puteți întoarce la această energie atunci când simțiți că în zona mentală se află ceva ce poate nici nu vă aparține sau simțiți frici, griji, dureri. Când simțiți că neîncrederea crește și vă simțiți nesiguri, chemați Îngerul Auriu din voi și spuneți-i că doriți să accesați noua Antakarana care v-a fost instalată, cereți ca energia să curgă, să ajungă în câmpul vostru mental. În acea clipă, printr-o respirație, câmpul vostru mental, întreaga zonă se va schimba, veți simți pace, ușurință, toate fricile vor dispărea și veți fi mai aproape de gândul lui Dumnezeu decât credeți că ar fi posibil.
Energia Nyoonică, Gândul lui Dumnezeu, această energie primordială, haideți să o expansionăm în Univers, să-i spunem AnAnasha, să o onorăm pentru misiunea ei. Sunt ființe care vin din alt Univers pentru a vă susține pe voi, pentru a susține Universul. Câtă iubire, câtă forță a a dus această energie primordială a gândului lui Dumnezeu! Această energie magnetică este pregătită să se așeze în jurul Planetei, să se expansioneze în tot Universul pentru ca totul să fie impregnat cu ea, totul să vibreze mai înalt. Aceasta este iubirea, grija, protecția. Pentru acestea eu, Myriel, spun AnAnasha!

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.