Omar ta satt!

Am tradus mai jos mesajul Școlii Kryon din Germania pentru Festivalul Kryon care trebuia să aibă loc în această primăvară și care s-a amânat pentru perioada 3-5 iulie 2020. Ne bucurăm foarte mult să vă anunțăm că de data aceasta vom putea participa și la seminarul de vineri.

Ne vom organiza și noi într-un mod care să respecte restricțiile impuse în țara noastră. Vă rugăm să ne anunțați cât mai repede dacă doriți să participați la acest Festival ca să putem găsi cea mai potrivită formă în care să ne întâlnim. Deoarece trebuie să ne limităm la un anumit număr de persoane, locurile vor fi rezervate în ordinea înscrierilor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru mai multe detalii și rezervări ne puteți scrie la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau ne puteți suna sau scrie pe WhatsApp la nr de telefon 0744 274 582 (Nora Amba).

 

Dragă Familie a luminii albastre-aurii,

Festivalul Kryon înseamnă mult pentru noi. În special în sitația din prezent este cu atât mai frumos și mai valoros să simțim conexiunea și apartenența, să ascultăm mesajele lumii spirituale și să ne îmbăiem în energii. Așa cum știți deja, Festivalul Kryon nu se poate organiza ca până acum și din acest motiv va avea loc un Festival Kryon online, pentru prima dată, astfel încât să puteți participa la toate transmisiile din cele 3 zile.

Să organizăm Festivalul Kryon online este ceva nou și neobișnuit pentru toți dar putem deja să simțim cât de incredibil de intens și extraordinar va fi acest Festival. Un colectiv mare a fost întotdeauna de o mare importanță pentru Festivalul Kryon. Deoarece acest colectiv nu se poate întâlni fizic de această dată, Sangitar va realiza foarte multe pregătiri energetice complexe înainte și în timpul Festivalului. Va aduna înaltele energii ale colectivului pentru a realiza doar ceea ce este cel mai înalt și cel mai bine pentru toți participanții.

Ne bucurăm foarte mult că Festivalul nostru poate avea loc în acest mod deși ne este foarte dor de voi toți și sperăm că ne vom întâlni cât mai curând.

Sabine Sangitar, Heiko El’Shara și echipa Shimaa

Program

Vineri, 3 iulie 2020: Seminarul ”Lumina Nyoonică”

Acest seminar este de o mare însemnătate și este o pregătire pentru următoarele zile ale Festivalului. Seminarul ”Lumina Nyoonică” este adaptat noilor energii. Datorită marelui eveniment spiritual din Univers, această lumină vie poate să vină la noi dintr-un alt Univers. Lumina Nyoonică este o energie originară și acționează foarte profund pentru Planeta noastră SOL'A'VANA. O va aduce înapoi ACASĂ. Este o mare binecuvântare pentru noi toți. Pentru ca lumina Nyoonică să fie absorbită de oameni, este nevoie de una sau mai multe inițieri care vor avea loc în această zi. Este nevoie de aceste inițieri pentru a absorbi cât mai profund energiile din următoarele zile.

Sâmbătă, 4 iulie 2020 și Duminică, 5 iulie 2020: Festivalul Kryon

Nu putem anunța programul detaliat deoarece acesta se poate schimba oricând.

De asemenea, nu va avea loc un Walk-In.

Ce rămâne neschimbat... 

...sunt canalizările minunate, înalt energetice ale lui Sangitar cu care atinge inimile și sufletele oamenilor mereu. El’Shara vă va pregăti pentru canalizări cu meditațiile lui frumoase și profunde.

Intervalul orar va fi același pentru toate cele 3 zile. Pauzele sunt flexibile și vor fi anunțate. Vom începe de la ora 11:00 și vom încheia în jurul orei 16:00-17:00. Pauza de masă va dura aproximativ o oră.

image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image4

Cei 48 de Pași

View more
image5

Pașii Pionierilor Luminii

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline