Raport energetic
Mama Pamant ascensioneaza catre o noua dimensiune tot mai mult. Fiecare om poate lua parte in schimbarile care sunt incluse in acest proces. Scoala Kryon reprezinta o cale de a va trezi la potentialul vostru adevarat, la ceea ce sunteti cu adevarat.
Cei 48 de Pasi spre trezire sunt plini de energia iubitoare a lui Kryon si a celor 36 Inalti Consilieri ai Luminii. Kryon este o entitate magnetica a carei sarcina este de a alinia reteaua magnetica a Pamantului cu noua energie. El este un purtator al energiei iubirii magnetice, energia Noilor Timpuri.
Prin cei 48 de Pași sunt asimilate următoarele tehnici de vindecare: Programarea Celulară, Folosirea Afirmațiilor, Călătoria prin Poarta Stelară, Dizolvarea Tiparelor Mentale, Dizolvarea Tiparelor Karmice, Dizolvarea Tiparelor Emoționale și a Durerii, Învațarea Clarsimțirii, Clarvederii și Dezvoltarea Senzitivității, Dezvoltarea Încrederii în Propria Persoană, în Lumea Spirituală și în Oameni, Învățarea Limbajului Divin și Învățarea Cristalelor Realității Divine --- și sunt realizate următoarele Activări și Inițieri: Activarea Antacarana și formarea Tubului de Ascensiune, Trezirea Grupului Personal de Îngeri, Inițierea în Statutul de Pionieri ai Luminii, Activarea Razei Inimii și Razei Sinus, Activarea celor trei Cristale ale Trezirii, Inițierea în Energia Mahatma, Activarea Matricei Sufletului, Trezirea Animalului de Putere, Decodarea ADN-ului, Activarea Merkaba, Activarea Câmpului Chakrelor Unificate, Activarea celor 7 Îngeri ai Vindecării, Activarea Chakrelor Alfa și Omega, Expansionarea Corpului de Lumină până la 88%
În primii 31 de Pași ai Pionierilor sunt învățate următoarele tehnici: Activarea Merkabei, Călătoria cu Merkaba, Manifestarea în Realitatea Divină, aducerea înapoi a Vechilor Zei, Recunoașterea celor 9 Stele tetraedrice ale Ascensiunii, Deschiderea Porții dimensionale a Avalonului, Deschiderea Porții dimensionale a Atlantidei, Ancorarea Cristalelor în straturile lui Lady Gaia, Deschiderea Porții Dimensionale a Ambasadorilor Iubirii, Ridicarea Rețelei de Iubire, Pregătirea Vindecătorilor Pământului Noilor Timpuri, Ridicarea Coloanelor de Lumină
 

Vibrația zilei

18 August 2017
Vibrația de astăzi este adusă de Isus.
Astăzi sunt transmise fluxurile energetice ANA'ANARAA.
Pentru conștiința oamenilor înseamnă:
Aceste energii minunate acționează asupra tuturor straturilor sufletului vostru aducând mântuire într-un mod special și oferindu-vă siguranță și bunătate. ANA'ANARAA vă ajută să vă simțiți profunzimea sufletului. Conectați-vă cu Isus și permiteți sufletului vostru să se elibereze de propriile voastre energii care nu vă sunt benefice dar și de cele ale colectivului dualității. Sufletul vostru așteaptă de atâta timp această mântuire. Este un miracol al acestor timpuri. Folosiți Cristalele ANA'ANARAA (Energia mântuirii) - MONA'OHA (Încredere) și ISUS.
Aceste energii continuă până mâine seară. Chemați-l apoi pe Maha Cohan și cereți energia delimitării.
Vă doresc să aveți parte de o perioadă minunată,
Sabine - Sangitar
Următoarea vibrație va fi transmisă în 4 Septembrie 2017
ANA'ANARAA
Arhiva Vibratia Zilei 

image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image4

Cei 48 de Pași

View more
image5

Pașii Pionierilor Luminii

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
Abonare Newsletter:

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro