Raport energetic
Mama Pamant ascensioneaza catre o noua dimensiune tot mai mult. Fiecare om poate lua parte in schimbarile care sunt incluse in acest proces. Scoala Kryon reprezinta o cale de a va trezi la potentialul vostru adevarat, la ceea ce sunteti cu adevarat.
Cei 48 de Pasi spre trezire sunt plini de energia iubitoare a lui Kryon si a celor 36 Inalti Consilieri ai Luminii. Kryon este o entitate magnetica a carei sarcina este de a alinia reteaua magnetica a Pamantului cu noua energie. El este un purtator al energiei iubirii magnetice, energia Noilor Timpuri.
Prin cei 48 de Pași sunt asimilate următoarele tehnici de vindecare: Programarea Celulară, Folosirea Afirmațiilor, Călătoria prin Poarta Stelară, Dizolvarea Tiparelor Mentale, Dizolvarea Tiparelor Karmice, Dizolvarea Tiparelor Emoționale și a Durerii, Învațarea Clarsimțirii, Clarvederii și Dezvoltarea Senzitivității, Dezvoltarea Încrederii în Propria Persoană, în Lumea Spirituală și în Oameni, Învățarea Limbajului Divin și Învățarea Cristalelor Realității Divine --- și sunt realizate următoarele Activări și Inițieri: Activarea Antacarana și formarea Tubului de Ascensiune, Trezirea Grupului Personal de Îngeri, Inițierea în Statutul de Pionieri ai Luminii, Activarea Razei Inimii și Razei Sinus, Activarea celor trei Cristale ale Trezirii, Inițierea în Energia Mahatma, Activarea Matricei Sufletului, Trezirea Animalului de Putere, Decodarea ADN-ului, Activarea Merkaba, Activarea Câmpului Chakrelor Unificate, Activarea celor 7 Îngeri ai Vindecării, Activarea Chakrelor Alfa și Omega, Expansionarea Corpului de Lumină până la 88%
În primii 31 de Pași ai Pionierilor sunt învățate următoarele tehnici: Activarea Merkabei, Călătoria cu Merkaba, Manifestarea în Realitatea Divină, aducerea înapoi a Vechilor Zei, Recunoașterea celor 9 Stele tetraedrice ale Ascensiunii, Deschiderea Porții dimensionale a Avalonului, Deschiderea Porții dimensionale a Atlantidei, Ancorarea Cristalelor în straturile lui Lady Gaia, Deschiderea Porții Dimensionale a Ambasadorilor Iubirii, Ridicarea Rețelei de Iubire, Pregătirea Vindecătorilor Pământului Noilor Timpuri, Ridicarea Coloanelor de Lumină
 

Vibrația zilei

13 Octombrie 2017
Vibrația de astăzi este transmisă de Shan'Shija ,
Astăzi sunt transmise energiile Shan'Shija.
Pentru conștiința oamenilor înseamnă:
Energia Eleua este o energie susținătoare. Bucuria cerească este absorbită profund de către sufletul vostru. Simțiți profunda, foarte profunda siguranță și sentimentul de a fi acasă. Shan'Shija este Sinele Înalt a lui Isus și este profund conectată cu voi. Lăsați-vă atinși și îmbrățișați de bucuria cerească care izvorăște din divinitate. Este ca o îmbăiere în Mâinile lui Dumnezeu. Folosiți Cristalele MONASH (Siguranță) - ELEXIER (Iubire necondiționată) - EL'ACHAI (”Sunt aici!” / Pacea din toți oamenii) și TAN'ATARA (Bucuria de a trăi)
Deoarece am intrat deja în pregătirea intensă pentru Festivalul Kryon - pe care îl aștept cu nerăbdare - următoarea vibrație va fi transmisă în 2 noiembrie 2017.
Vă doresc o perioadă minunată,
Sabine - Sangitar
Shan'Shija
Arhiva Vibratia Zilei 

image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image4

Cei 48 de Pași

View more
image5

Pașii Pionierilor Luminii

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
Abonare Newsletter:

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro