OMAR TA SATT draga mea familie a luminii albastre aurii.
În primul rând doresc să vă mulţumesc pentru multele mail-uri, cărţi poştale şi cadouri. Inima mea este plină de An’Anasha când citesc cât  de mult v-a plăcut festivalul Kryon. Nu vă puteţi imagina cum au trecut, pentru mine, săptămânile dinaintea festivalului. Pe de o parte, este munca de pregătire, nerăbdarea de a vă vedea pe toţi, dar şi presiunea - dacă totul va decurge cum trebuie, dacă veţi fi mulţumiţi şi fericiţi la finalul festivalului.
Metatron a spus, că energia nu a fost niciodată atât de înaltă şi sunt de acord. S-a putut simţi de la începutul festivalului, de la primul channel. Pe de o parte, această înaltă energie s-a datorat lui Lady Gaia, iar pe de altă parte, înaltei energii a grupului. Ce a fost foarte vizibil pentru mulţi dintre noi, au fost iniţierile chakrelor Luina şi Eranus. Pentru unii a fost ca un fel de trezire.
A fost festivalul darurilor. Lumea spirituală îmi tot spune cât  de multe s-au întâmplat, pentru majoritatea oamenilor. Am fost fericită, pentru că l-aţi întâmpinat pe Maris Arcturianul, atât de bine. Consider că se pricepe foarte bine să transmită mesaje, într-un mod foarte omenesc. Ne putem regăsi în exemplele sale. Sunt în contact cu el foarte des. Este o fiinţă foarte plină de iubire, dar şi nostimă.
Isus Christos mi-a spus, că multe cupe s-au golit în aura voastră, în timpul intrării în corpul meu. Acestea vor conduce spre schimbări pozitive. Chiar dacă Isus nu a atins pe toată lumea, el a declanşat ceva în toţi.V-am spus că a fost prezent şi un student Kryon din Marea Britanie – el a fost primul student care a început şcoala Kryon, în engleză – la festival. Chiar dacă nu a înţeles nici un cuvânt, festivalul a fost foarte special pentru ea. A putut să simtă energiile intens, şi este foarte fericită că a putut să fie prezentă.
Eu m-am recuperat foarte bine, după intrarea lui Metatron în corpul meu. În că sunt puţin obosită, dar sunt foarte fericită, chiar dacă sunt puţin tristă pentru că nu mai sunteţi prezenţi aici fizic. Este atât de bine pentru mine, să pot să fiu alături de voi. Vă iubesc imens de mult, cuvintele nu pot fi suficiente pentru a descrie acest lucru.
Mulţi au scris, că acesta a fost cel mai frumos festival Kryon. Aşa am simţit şi eu. Există o creştere, de la un festival la altul. Sunt curioasă, ce ne aşteaptă la festivalul din toamnă.
Vă trimit atât de mult Elexier cât  puteţi primi, şi vă spun An’Anasha.Sabine Sangitar
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image4

Cei 48 de Pași

View more
image5

Pașii Pionierilor Luminii

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline