Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar
 
Sunt Sheldrak şi am primit statutul de zeu deoarece în nenumarate încarnari am fost cavaler templier, razboinic al luminii, conducător de dragon, mesagerul lui Dumnezeu, vestitorul. Prin cuvintele OMAR TA SATT, va întâmpin.
Doresc sa-i spun lui Sangitar, inainte de a va transmite voua mesajele: MONA ‘OHA. Doresc să vă spun ca Sangitar, chiar dacă este medium clarauditiv, nu înseamnă ca nu este în dificultate. Ea trebuie sa repete cuvânt cu cuvânt ceea ce aude. Dar eu nu va voi trimite cuvinte care să vă sperie deoarece sunt un zeu iubitor, puternic şi plin de energie. Este generata puterea radiatiei atunci când cuvintele mele umplu această încăpere. Doresc să vă ghidez spre a va aminti, spre ceea ce şi voi ati lucrat în anumite epoci. Şi voi sunteţi razboinici ai luminii, preoţi, mesageri ai lui Dumnezeu, Cavaleri Templieri, magicieni, vindecători. Voalul uitarii inca este dens atunci când incercati să vă amintit ceea ce ati experimentat în diferite epoci.
In primul rand este important sa înţelegeţi ca aceasta epoca, Vremurile de Aur, poarta o foarte blanda, iubitoare şi sustinatoare energie şi este cea mai importanta dintre toate epocile. În aceasta epoca, Pământul va intra intr-o noua energie, impreuna cu alte planete. Atat de multe epoci au fost necesare pentru a se ajunge la aceste timpuri!
Ma voi intoarce în epoca Atlantidei. Perioada Atlantidei a fost una foarte dificila, deoarece trebuie să ştiţi ca experimentul aproape a esuat acolo şi a fost aproape ca Dumnezeu sa inhaleze toate planetele printr-o respiratie. Exista razboi intre intuneric şi lumina. Exact în aceste timpuri, multi, în densa dualitate, au hotărât să-l serveasca pe Zeul Lucifer. În profunda conexiune cu razboinicii luminii, Toth şi Seth, ca sa numesc doar doi, au ajutat ca inhalarea lui Dumnezeu sa nu se întâmple.
Cum erau razboinicii luminii în timpurile Atlantidei? Luminosii razboinici erau plini de iubire şi intenţie. Aveau puterea, intelegerea şi cunoaşterea sa lupte pentru lumina. Doreau sa salveze viaţa planetei. Doreau sa salveze viaţa oamenilor şi erau intr-o atat de profunda intenţie incat si-au dat şi viaţa pentru aceasta. Si-au sacrificat corpul, viaţa pentru a se reface apoi în incaperile Amenti. Nu oboseau niciodată din lupta, indiferent de cost. Atunci nu existau “poate” şi “dar”. Erau complet în serviciul luminii pentru a-şi realiza sarcina.
Cand a fost decis ca energia fundamentala în Atlantida a fost ridicata şi s-a facut lumina pe Pământ, aceşti razboinici, dar şi Cavalerii Templieri şi preotesele au adus cunoaşterea divina în dimensiunile în care era sigura, cum sunt piramidele. Nu doar în piramidele din Egipt. Ei au distribuit cunosterea în multe piramide, pe tot Pământul. Ei au scris cuvintele lui Dumnezeu în limbajul luminii şi în Cristale deoarece stiau ca va veni un timp când aceste adevăruri vor fi descifrate şi intelese de oameni. Este nevoie de aceasta cunoaştere pentru ca Pământul sa se scufunde pe deplin în Noua Energie.
Sunt foarte mulţi razboinici ai luminii printre voi, sunt mulţi maeştrii magnetici, preotese, Cavaleri Templieri. Shedrak doreşte să vă intrebe, pe toti cei prezenti aici: cât de adanca va este intenţia? Este atat de profunda incat atunci când simţiţi un simptom al corpului de lumina va intoarceti? Sau este atat de profunda incat stiti cât de multe sunt necesare pentru a aduce Pământul în noua energie. Nu se întâmpla doar prin lumina. Sunt conectate tot felul de lucruri. Multe voi nu le puteti intelege inca deoarece, chiar dacă aceasta cunoaştere este ancorată în voi prin cuvinte, inca nu este eliberata. Dar acest lucru nu înseamnă ca aceasta cunoaştere şi aceste tipare energetice nu sunt în voi.
Imaginati-va de cate procese sunt nevoie pentru a produce un autoturism? Dar cheia, cheia sacra de care aveţi nevoie pentru a putea conduce aceasta masina, aceasta cheie o veţi primi doar la timpul potrivit.
Cand epoca Atlantidei s-a sfarsit, razboinicii luminii şi anturajul lor, dar şi înaltele preotese şi dansatorii din templu s-au intors pentru prima data – ganditi-va şi conştienţizati ce înseamnă acest lucru – pentru prima data înapoi în Univers. Şi totuşi, ei s-au intors înapoi pe Pământ.
Acum va voi spune o revelatie, un secret care pana acum nu a fost scris sau spus prin nici un medium:
A existat o epoca după Atlantida numita Lentos. Nu a mai fost menţionata niciodată pana acum deoarece imediat ce aceasta informatie este transmisa prin cuvinte , o anumită energie este eliberata , iar aceasta energie contribuie foarte intens, plina de iubire şi intenţie dar şi foarte puternic la ridicarea Pământului. Lentos a fost o epoca foarte scurta. Vechii Zei şi preotesele dar şi voi cei care sunteţi aici, v-ati reintors ca şi vestitori. În Lentos a fost creeată o noua perioada energetica. Pentru prima data, dualitatea a fost puţin deteriorata iar voalul s-a ridicat puţin. Vestitorii si-au lasat în urma energia în Insula Pastelui. Acolo sunteţi ancorati cu energia voastră. Dacă cineva s-ar stradui sa masoare veţi observa şi veţi sti ca aceasta energie a vestitorilor din Insula Pastelui sta intre Piramidele din Peru şi cele din Egipt. Aceşti vestitori au nascut Noile Timpuri cu o noua energie.
Peste tot pe Pământ sunt locuri unde energia lui Dumnezeu este ancorată. Peste tot sunt astfel de locuri unde sunt ancorate coduri secrete, cheile adevărului. Vi s-a spus deseori, iar Pionierii stiu sigur, ca mesajele, oricand sunt transmise, sunt prin ajutorul cuvintelor. Cuvintele nu pot descrie nicodata ceea ce se întâmpla cu adevărat. Energia este cea care sta în spatele cuvintelor şi care curge în voi. Aceste tipare energetice se schimba foarte mult în prezent iar curentele, sunt profund ancorate în conştiinţa voastră.
Ati auzit deja de atat de multe ori ca sunt multe cai care va conduc spre trezire, sa gasiti divinitatea din voi. Este adevărat. Voi ati ales aceasta cale, calea celor 48 de Paşi care va ghideaza spre trezire. Despre aceasta , Sheldrak doreşte să vă transmita mai multe.
Multi din cei care fac aceşti Paşi simt energia şi aud cuvintele lumii spirituale. Sunt profund atinsi şi simt schimbarea , dar şi aici este cazul ca în anumiti Paşi un anumit tipar energetic este ancorat, un tipar care curge în corpul vostru de lumina şi în Merkaba voastră. Doresc să vă spun : cu pasul 10 va este testata intenţia. La pasul 24 energia mântuirii lui Isus Christos este eliberata în voi. La pasul 28 tipare ale intelepciunii sunt ancorate în voi. Pasul 37 conţine tiparele prin care Merkaba voastră se activeaza. La Pasul 44 ADN-ul vostru este decodat. De la pasul 44 la 48 primiti toate tiparele care contin sarcina voastră. Este de o mare importanta pentru Sheldark să vă transmita toate acestea.
Prin Paşii de Pionierat, tiparele sunt intarite. Masina este realizata, dar finisarile sunt realizate aici. Tiparele energetice sunt aduse chiar mai profund în voi.
Avalon a fost o epoca foarte importanta pentru mulţi dintre voi. Avalon a fost epoca iubirii şi libertatii dar şi a magiei. Mulţi studenţi au realizat aici ritualuri magice. Oricand va conectaţi cu Avalonul, magia este activata în voi.
Vremurile de Aur, mântuirea pe care Isus Christos a adus-o pe Pământ ne face chiar şi pe noi cei care am fost ridicati la statutul de zei, sa ingenunchiem. Isus a realizat ceva atat de important şi atat de plin de iubire incat nu sunt destule cuvinte umane pentru a descrie. În unele scrieri se spune ca Isus a avut 12 ucenici. În realitate, insa, au fost 12 frecvenţe diferite cu care Isus a realizat aceasta cale. Şi el, ca şi voi, a facut la un moment dat aceşti Paşi ai realizării, iar intenţia lui a fost foarte profunda.
Cand intenţia voastră este profunda, când simţiţi ca intenţia va este din ce în ce mai profunda, atunci se dezvolta în voi o putere, o putere prin care puteti misca muntii din loc! Dificultatea – asa cum a fost deja menţionat – întotdeauna sta în faptul ca voi va îndoiti, ca va ganditi ca nu sunteţi suficient de buni.
Kryon v-a spus odata ca nu exista probleme – doar solutii. Noi va aducem tava aurie. Acolo, pe ea sunt solutiile, dar voi va concentrati atentia pe probleme. Mulţi dintre cei prezenti au inteles aceasta. Si-au schimbat focalizarea şi conştiinţa. Privesc spre solutii şi, consecvent, si-au schimbat întreaga viaţa. Când va intrebati în viaţa voastră de zi cu zi din dualitate: asa cum este în dualitate, de ce funcţionează pentru unii, iar pentru mine nu? Atunci, priviti tava cu solutiile, deoarece acest lucru l-au facut aceşti oameni carora le merge atat de bine. Atata timp cât dualitatea va exista, întotdeauna vor exista acele buturugi de care să vă impiedicati. Dar voi aveţi puterea şi forta sa indepartati aceste buturugi şi, prin fiecare buturuga indepartata voi deveniti din ce în ce mai puternici. Niciodată sa nu faceti lumea spirituală responsabila pentru viaţa voastră!
Noi va dam totul şi va aducem cate un cadou prin fiecare cuvânt. Dar voi decideti dacă acceptati sau nu. Poate, câteodată, nu sunteţi de acord cu unele mesaje pe care lumea spirituală vi le transmite, dar credeti-ma, chiar dacă par dure, nu conteaza deloc. Cuvintele nu pot exprima niciodată ceea ce se întâmpla cu adevărat. Cuvintele sunt foarte, foarte limitate.
Mai doresc să vă spun ca noi întotdeauna vedem intenţia din corpul vostru de lumina. Ii iubim pe toti, va iubim pe toti la fel. Cu noi, nu exista diferente în a iubi. În iubirea divina, nu exista diferente. Cineva nu este iubit mai mult ca altcineva. Totuşi exista o diferenta, cea a intenţiei. Noi ne intoarcem mai mult spre cei a caror intenţie devine din ce în ce mai puternica deoarece avem nevoie de Pionierii Luminii, avem nevoie de purtători ai luminii puternici în aceste timpuri. Când vedem ca intenţia scade, continuam să vă iubim imens de mult, avem fata de voi o profunda compasiune, dar ne intoarcem spre cei care au o intenţie deplina şi sunt în întreaga lor putere.
Doresc să vă mai spun ceva : totul este posibil! TOTUL ESTE POSIBIL! Dacă ceva devine imposibil este doar pentru ca va limitati mintea şi va blocati viziunea, pentru ca va este frica şi va ingrijorati. Obtineti libertatea pentru voi să faceţi ceea ce este menit pentru voi cu bucurie şi lumina.
Doresc să vă spun ceva despre medium-ul Sangitar, dar nu imi permite. Astfel, ca razboinic al luminii, imi iau ramas bun de la voi prin cuvintele : A ni o’heved o’drach.
An’Anasha
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.