Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar
 
Sunt Maestrul Lao Tse şi este o asa de mare bucurie şi onoare pentru mine să vă transmit mesajele prin Sangitar. Maestrul Lao Tse este un maestru al iubirii şi luminii. Maestrul Lao Tse este un maestru al intelepciunii şi realizării. Dar mai mult decat atat va sunt un prieten, un insotitor pe calea spre Noile Timpuri. Maestrul Lao Tse  este devotat oamenilor deoarece şi el a fost, la un moment dat un om în dualitate. Mi-ar placea să vă spun cum m-am descurcat, dar Sangitar mi-a spus deja ca sunt mesaje mult mai importante decat cele legate de felul în care eu m-am descurcat, şi, bineânţeles, are dreptate. Mult mai important este cum va descurcati voi şi cum se descurca oamenii în Noile Timpuri şi în Noua Energie.
Multi asteapta Ascensiunea. Ascensiunea a devenit ca un cuvânt la moda care a aparut la un moment dat. Ascensiune, ascensiune...Poate ar trebui sa alegem un alt cuvânt. Adaptare ar fi un cuvânt foarte frumos. Dar voi v-ati obisnuit cu termenul de Ascensiune şi astfel voi rămâne la el. Mulţi dintre voi o asteptati, şi mulţi oameni care sunt conştienţi de ei au propria lor idee despre cum va fi când se va întâmpla. Într-un moment va fi un mare “bang” şi apoi va fi împlinit. Asa isi imagineaza multi. Dar va pot spune cu toata înţelepciunea din mine, iar adevărul întotdeauna isi gaseste calea, un simplu “bang” nu va fi indeajuns. Noile Timpuri ajung în mai multe valuri diferite. Ultimul val a început deja. Voi şi întreaga umanitate ati fost ancorati în Noile timpuri deja de mult timp şi totuşi, multe lucruri se vor schimba pe Pământ şi multe se vor schimba şi pentru voi, oamenii.
Doar trebuie să vă imaginati ca multe planete sunt aduse înapoi la originea câmpului magnetic divin, în acelaşi timp şi, în principiu, este doar o creştere masiva a vibraţiei. În prezent, Pământul inca poarta, parţial, energia şi vibraţia dualităţii. Planeta va fi trasa din aceasta dualitate în originea energiei magnetice. Când cineva ofera un exemplu, când spune “ca ceva este tras afara din” voi sunteţi undeva la mijloc. Unii oameni pierd interesul pentru şi, uneori chiar şi încrederea ca , chiar dacă uneori pare neclintit, Pământul este tras prin aceasta dualitate, creşterea vibraţionala masiva va avea loc şi, sunt atatea expresii pentru aceasta, dar Maestrul Lao Tse considera ca cea mai frumoasa expresie pe care o poate folosi este: Noul Pământ se va naste iar Paradisul va lua fiinta. Paradisul este cel în care voi ar trebui sa fiţi. Chiar credeti ca aceasta dualitate – după marele impact al ploii de comete a lui Lucifer, atunci când planetele au parasit câmpul magnetic divin şi a luat fiinta o dualitate cu propria sa energie în  care voi ati acceptat un corp uman – voi chiar credeti ca este ceva ce Dumnezeu a creeat? Ca este menit pentru voi? Menit voua este paradisul. Este precum trezirea dintr-un groaznic cosmar: să vă dati seama ca tot ceea ce pare ca ati experimentat în aceasta dualitate, de fapt nu este real. Dar, pana când aceste Timpuri Noi se vor dezvolta complet, şi despre aceasta Lao Tse va va spune mai multe, mai intai doresc sa intru în schimbările masive care au loc acum pe Pământ. Şi chiar inainte de a va vorbi despre schimbările masive care au loc pe Pământ, va voi vorbi despre schimbările masive care au avut loc în voi.
Nu este atat de usor pentru voi, în dualitate. Pe de o parte sunteţi tot mai conştienţi de cine sunteţi. Mulţi dintre voi ati facut Paşii Realităţii Divine şi v-ati expansionat la 88% lumina. Celulele sunt programate pentru viaţa, pentru Noua Energie. Voi toti, în special într-un colectiv ca cel de azi, absorbiţi multa energie magnetică a iubirii, Noua Energie şi, consecvent va expansionati precum un soare în toate directiile. Este ceva pozitiv şi este cel mai mare dar care vi se poate face. Dar, pe de alta parte, bineânţeles, suferiti de simptomele corpului de lumina. Cât de mulţi oameni sunt printre voi care sunt conştienţi ca se dezvolta, care sunt conştienţi de cine sunt şi sunt şi treziti, dar tot simt aceste simptome ale corpului de lumina destul de neplacute? Va spun, prieteni, mari lumini în corpuri umane, va spun, dragi oameni, fără simptome ale corpului de lumina, cum doriti să vă expansionati? când energia magnetică curge în voi, voi obositi. Dacă nu va impământati indeajuns în timp ce conştiinţa voastră vibreaza mai inalt, aveţi un sentiment de ameţeală. Când ADN-ul vostru este decodat, voi aveţi dureri de cap. Sunt simptome ale corpului de lumina care va inalta tot mai mult!
Inca veţi afla multe de la Sheldrak, cum a fost în timpurile Atlantidei, ce si-au asumat lucrătorii luminii în intenţia lor profunda de a salva vieti. Voi sunteţi aici în Vremurile de Aur. Aveţi oportunitatea, e destinul vostru şi, parţial, şi sarcina voastră de a experimenta aceste timpuri ale schimbărilor şi sa percepeti schimbările în voi. Asa cum vi s-a spus deja, nimic nu are loc la întâmplare. Cei care au fost alesi pentru fiecare Festival, nu sunt alesi la întâmplare. Prin schimbările care au loc în voi, de exemplu, când aveţi neintelegeri, când va îndoiti, când va ganditi ca nu meritati sau nu va simţiţi abilităţile, sau simţiţi rezistenta la un anumit Pas – sistemul vostru isi pierde echilibrul. Aceasta armonie este foarte importanta. Armonia se distinge de pace, în armonie este ceva foarte personal pentru că are ceva de-a face cu iubirea de sine, cu iubirea de creație, cu iubirea divină. Dacă ati putea realiza pentru un moment ce posibilităţi sunt în voi şi dacă ati sti ca neîncrederea în voi nu va dezvolta nici macar un pas ! Credeti-ma , soarele din inima voastră incepe sa zambeasca. În special atunci simţiţi bucuria şi armonia.
Ieri, Maris, v-a activat impreuna cu voi, al treilea nivel al corpului de lumina, într-un ritual care a avut ca şi consecinţa ca respiraţia lui Dumnezeu devine mai ritmica şi, în consecinţa, toate energiile se manifesta mai repede.
Este foarte important pentru Lao Tse să vă spuna din nou ca tot ceea ce aveţi nevoie – Tot ceea ce aveţi nevoie este în voi. Noi va ajutam sa gasiti. Va putem da instrucţiuni dar voi trebuie şi e nevoie sa ascultati mesajele. În ultima vreme, în mod repetat, marile lumini repeta mesajul “Iesiti din energia colectivă”. Ceea ce se întâmpla în exterior va arăta ca vechile structuri se darama, ceea ce Kryon v-a prezis de atatia ani. Vechiul sistem nu se mai poate menţine în dualitate, curentele luminii curg, la fel şi energia magnetică. În mod normal, vechile structuri colapseaza. Cum ar putea sa ramana? Este important ca voi sa realizaţi ca aceasta aparenta, aparenta siguranţa care va este luata, poarta un nou început  care este mult mai frumos şi mai bun decat tot ceea ce ati experimentat pana acum. Din acest motiv va chemăm tot mai des sa aveţi curajul ca şi lucrători ai luminii sa actionati. Nu să vă îndoiti de voi ci, simplu, sa actionati.
Fiecare purtător al luminii, fiecare lucrător în lumina este important în aceste Noi Timpuri. În Vremurile de Aur, Pământul are nevoie de energia de baza, ridicarea spre o energie fundamentala pentru ca Lady Gaia sa cante sunetul perfect şi pentru ca Ascensiunea şi adaptarea la noua vibraţie să aibă loc.
Multi se intreaba : “ Cum va fi, cum va fi când Ascensiunea va avea loc? Macar voi scapa de toate grijile mele. Totul se va schimba.”Dar eu vreau să vă spun, când ascensiunea va fi realizata, pentru voi, pentru oameni, indiferent de calea aleasa, dacă doar au realizat cine sunt, va fi paradisul pe pământ. Veţi fi conştienţi de ceea ce se întâmpla.
Ceea ce se va schimba cu un efect imediat va fi temperatura şi vegetatia. Nu va fi cazul ca veţi inceta sa mai vorbiti o anumită limba. Va veţi pastra limbajul pentru o perioada. Toate tiparele, şi este important sa înţelegeţi, toate tiparele care stau în spatele cuvintelor mesajelor voastre sunt imprimate şi ancorate în voi şi, la un anumit moment din timp, aceste tipare vi se vor arăta ca şi conştienţizari. Imediat veţi stapani limbajul luminii cu un efect imediat. Veţi stapani telepatia şi efectul ei imediat. Nu veţi mai lucra cu mintea, ci cu inima şi sufletul. Se vor forma tot mai multe grupuri. Oameni din frecvenţe similare se vor uni pentru a se dezvolta mai departe şi pentru a ridica conştiinţa altor oameni . Pe moment, mulţi oameni sunt pe cont propriu. În dualitate se întâmpla ca, atunci când va intalniti pe strada, chiar dacă sunteţi cu totii oameni, nu va vorbiti deoarece considerati ca nu va cunoasteti. Acest aspect va inceta. Fiecare fiinta umană care va intalneste, chiar dacă poate fi necunoscuta, este totuşi fratele sau sora voastră. Indiferent de culoarea pielii, indiferent de religie. Sunteţi toti frati şi surori.
Sunteţi instruiţi şi , deseori, ati fost ridiculizati când spuneati “Da, avem încredere! Avem încredere că există ceva, o putere mai inalta, indiferent cum este numita. Avem încredere şi simtim ca aceasta putere exista”. Deja puteti sa vedeti cât de mult s-au schimbat timpurile, deoarece li se zambeste celor care acum spun “Nu, asa ceva nu exista”. Câteodată oamenii incearca, chiar şi când sunt deja foarte conştienţi de ei, sa negocieze cu îngerii. Ei spun: “Dacă fac acum acest lucru, ma astept ca şi tu sa faci acest lucru pentru mine. Şi dacă nu se întâmpla astfel, atunci asta e.”Ce credeti ca face îngerul? Este atat de important sa înţelegeţi ca nu îngerul face acest lucru pentru voi, voi sunteţi cei care faceti totul, deoarece voi sunteţi puterea şi forta lui Dumnezeu! Voi singuri purtaţi totul în voi! Voi singuri puteti manifesta totul! Acesta este principiul de baza pentru toate mesajele. La un moment dat s-a pus intrebarea :”Ce se întâmpla când cineva ii intoarce spatele lui Dumnezeu?” iar raspunsul, şi aici doresc sa mentionez raspunsul dat de profesorul lui Sangitar : “ Ce face soarele atunci când cineva este ars? Inceteaza să strălucească din această cauză?”
Nu este vorba aici ca noi nu simtim compasiune pentru voi. Va iubim imens de mult, pe fiecare dintre voi, dar cel mai important este marele intreg, planeta, deoarece ascensiunea planetara are loc şi depinde de voi cât sunteţi de profunzi în intenţia voastră, cât de mult doriti sa luati parte pentru a fi implicaţi în aceasta faza. Chiar dacă, uneori, aveţi sentimentul ca stati pe loc, ca nu avansati şi ca nu stiti ce să faceţi sa avansati, nu aruncati niciodată responsabilitatea asupra unui înger! Puterea şi forta este în voi.
De ani de zile va aducem aceste mesaje prin medium iar acest moment din timp, acum, este prielnic pentru a va ajuta pentru ca tiparele care se afla în spatele acestor cuvinte sa se ancoreze profund în sufletul vostru. Fiecare tipar este, poate, inca inchis în el insusi, dar credeti-ma, mai repede decat va imaginati, va veni timpul în care aceste tipare vi se vor revela. Ce înseamnă “va veni timpul”? ,“Dureaza prea mult?” Nu exista intoarcere înapoi pentru voi. Acest lucru nu înseamnă acum – deoarece stiu cât este de important pentru Sangitar -  nu înseamnă ca nu puteti inceta să faceţi cei 48 de Paşi sau sa incetati sa mai fiţi Pionieri ai Luminii. Voi sunteţi conştienţi de voi şi, indiferent de calea pe care o alegeti, nu exista intoarcere înapoi. Unde ar putea să vă aduca aceasta cale de reintoarcere? Exista doar calea spre Noile Timpuri.
Chiar dacă pare ca foarte multe fiinte sunt doar “energetic” prezente langa voi, voi, totuşi, veţi fi cei care veţi privi în ochii acestor fiinte atunci când Ascensiunea va avea loc. Aceste fiinte va vor construi bolte de culori minunate şi va vor primi în cele mai înalte sunete ale luminii. Raze colorate vor curge peste voi deoarece pentru ceea ce voi faceti, este nevoie de curaj.Curajul de a continua, chiar dacă pare ca sunteţi în impas. Curajul de a pune deoparte toate îndoielile. Indiferent cât de puternic va îndoiti, voi nu va puteti nega divinitatea. NU VA PUTETI NEGA DIVINITATEA!!
Atat de imens cât sunteţi de iubiti, la fel veţi fi primiti. Când Noile Timpuri se vor contura perfect, totul va incepe de la început pentru voi. Sa nu considerati ca atunci va veţi putea odihni. Dacă voi considerati ca faceti foarte multe acum, în Noile Timpuri vor fi chiar mai multe de facut. Noua nu ni se permite sa intervenim în liberul arbitru, nu ni se permite sa manipulăm. Voi singuri luati toate deciziile, aveţi liberul arbitru iar acum, maestrul Lao Tse isi permite să vă spuna din nou : dacă mi s-ar permite, as veni imediat şi v-as impinge. Chiar dacă voi nu ma vedeti, eu va pot vedea pe fiecare dintre voi. Când al treilea nivel al corpului de lumina va fi complet activat, va deveni şi mai important ca voi sa iesiti din energia colectivă a fricilor şi grijilor deoarece nu va ajuta să vă dezvoltati. Intrati în acea atitudine a mintii de abundenţa şi iubire deoarece acolo are loc manifestarea şi fiecare gand negativ şi fiecare cuvânt care raneste, rostit de voi, rămâne atasat ca tipar în voi. Astfel, ganditi-va bine inainte de a vorbi, alegeti cuvintele de iubire.
Sangitar imi trimite impulsul ca ar trebui sa ma opresc. Asa ca voi face astfel. Dar doresc sa intru din nou în armonie. Armonia este ceva ce gasiti în voi, nu în exterior, în VOI. Energia pacii se simte mai mult neutra, iar pacea poate fi atinsa doar atunci când armonia s-a expansionat în voi.
AN’ANASHA
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.