Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar
 Sunt Maris, prietenul şi insotitorul vostru. Sunt Arcturianul care ii studiaza pe oameni în dualitate. Va întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT.Acestea sunt cuvintele lui Dumnezeu, este limbajul luminii şi tiparul energetic. Ceea ce sta în spatele acestor cuvinte, curge în voi cu imensa iubire.
Este o mare bucurie şi o mare onoare pentru mine să vă transmit aceste mesaje voua, prin Sangitar, aici, la acest festival. Doresc să vă vorbesc despre relaţiile care au loc în Univers.
In primul rand doresc să vă vorbesc despre ceva ce multi, inca, poate nu inteleg. Este începutul şi conţine adevărul. Mulţi oameni se gândesc ca au o relatie pe Pământ deoarece sunt oameni care si-au asumat un corp uman şi sunt în dualitate. Maris va spune, aveţi o relatie pe Pământ deoarece sunteţi mari lumini, chiar dacă aveţi un invelis uman. Relatia pe care o aveţi pe Pământ este datorata originii voastre adevărate.
Acum nu foarte mult timp în urma – puteti sa aveţi încredere deoarece ascult multe mesaje de la oameni – a fost menţionat ca în Univers domneste haosul. Dar Maris doreşte să vă spuna, şi este foarte important, singurul loc unde haosul domneste este aici în dualitate. În Univers totul este bine structurat, şi mulţi dintre voi, poate nu isi pot imagina faptul ca în univers, chiar şi aici, exista relaţii.
Mai intai doresc să vă spun ca intregul Univers este o singura relatie. Universul trăieşte datorită respiratiei lui Dumnezeu. A trai într-un corp înseamnă sa stai intr-o relatie şi, astfel, relaţiile din univers sunt atotcuprinzătoare şi uniforme pe de o parte, dar pe de alta parte şi personale.
Kryon va spus odata ca voi credeti ca aveţi o personalitate deoarece sunteţi oameni, dar voi aveţi o personalitate pentru ca sunteţi mari lumini. Tot ceea ce sunteţi este lumina. Izvorati din Sursa Divina. Izvorati din Universul divin. Doar pentru ca v-ati asumat o invelitoare umană credeti ca s-au schimbat atatea pentru voi. Este doar parţial adevărat. Fireste ca realtiile pe care le trăiţi în dualitate sunt diferite de relaţiile din univers. Dar şi în Univers sunt relaţii personale, minunate şi frumoase. Prima relatie pe care voi o aveţi în Univers este cea cu Părinţii voştri cosmici şi, poate, acum este timpul, inainte ca Maris sa continue transmisia, să vă conectaţi un moment cu părinţii voştri cosmici.
Exista tot felul de relaţii în Univers, mult mai multe decat aveţi voi, aici, în dualitate. Sunt relaţii ca de exemplu, Seminţele Stelare care au o iubire uniforma şi atotcuprinzătoare unul cu celalalt. Sunt conectaţi printr-o reţea de iubire şi, totuşi, fiecare lumina este în relatie una cu cealalta. Exista atat de multa viaţa în univers şi atat de multe planete diferite pe care diferite fiinte traiesc şi au relaţii diferite. Cu voi, în dualitate, este puţin mai dificil.Ati invatat şi vi s-a spus iar unul dintre motive care face totul mai dificil, este acela ca stabiliti limite. Judecati anumite religii sau cai spirituale.
Pământul este impărţit în oameni diferiti care au propriul lor stil de viaţa. Deseori sunt luati în deradere. Credeti-ma nu se întâmpla astfel în univers. Indiferent de forma pe care o relatie o ia pe o planeta, noi acceptam şi toleram toate relaţiile. Nu exista judecata.
Fiecare lumina din Univers a luat fiinta şi are propria sa sarcina de realizat. Fiecare lumina poarta energie personala, chiar dacă nu este posibil sa comparam aceste energii, aceste personalitati cu cele ale voastre. Cu toate acestea, este o energie personala. Voi cei care stati aici pe scaunele voastre, aveţi o inalta conştiinţa. Voi puteţi simţi imediat cât de diferite sunt energiile atunci când marile lumini va transmit mesajele voua, prin Sangitar.
In Univers, nimic nu se întâmpla fără rost. Totul este planificat şi structurat. Fiecare lumina din Univers are nevoie de un dual pentru fuziune, bucurie, pentru a dansa. Poate nu puteti intelege cu mintea voastră, dar este astfel.
Doresc să vă vorbesc despre Venusieni deoarece aceste fiinte s-au hotărât ca atunci când fuzioneaza una cu cealalta, stau impreuna întreaga viaţa. Este decizia lor. Sunt doua lumini care misca în una singura şi este o iubire profunda, mai mult, este o iubire divina. Toate fiinţele din Univers stiu că există relaţii sfinte, numite iubiri divine atotcuprinzătoare.
Arcturienii, de exemplu, isi structureaza modul de viaţa şi relaţiile foarte diferit.
Noi stam în grupuri. În general sunt grupuri mici, dar sunt grupuri în care exista o foarte profunda relatie intre membrii. Dificultatea, aici, în dualitate, când studiez şi va observ, este aceasta exclusivitate care apare la voi. Este doar într-un fel sau il altul. Exista doar acest adevăr. În Univers totul fuzioneaza impreuna. Este o mare reţea de iubire. Asa cum voi ati observat deja, părinţii voştri originari câteodată aleg alte lumini pentru – folosesc aici expresia voastră – a da nastere altor lumini. Voi toti va cunoasteti numele originar şi v-ati intalnit părinţii cosmici. Mulţi dintre voi se pot intreba cum de Rafael fuzioneaza cu Sherin, apoi cu Lady Amethist, Aurora...In Univers este ceva complet natural. Nu poate fi comparat cu ceea ce se întâmpla în dualitate.
Bineânţeles ca nu vreau să vă spun sa fuzionati cu oameni diferiti pentru a da nastere anumitor lumini. În Univers sunt şi părinţi cosmici care nu fuzioneaza cu alte lumini. Câteva exemple sunt: Adamis şi Adamea, Uriel şi Angelika Lea, Toth şi Shakti. Melek Metatron fuzioneaza cu Shakti, câteodată cu Metaline. Shakti deseori se ofera pentru a fuziona. Este important pentru ca, prin aceasta fuziune, lumina care i-a fiinta este modelata, primeşte o sarcina, deoarece nici o lumina nu este creeată în Univers din întâmplare.
In Noile Timpuri – şi chiar nu stiu ce fel de cuvinte sa aleg aici – multe se vor schimba în ceea ce priveste iubirea umană. Este foarte bine dacă ati gasit un partener, dacă trăiţi iubirea umană şi sunteţi perfect fericiti. Dar este important şi sa realizaţi că există atat de multe tipuri de relaţii şi iubiri, şi ca un anumit mod nu este mai rau decat celalalt.
Stiu, voi toti veţi ajunge sa cunoasteti acestea. Va pot spune doar sa asteptati cu nerăbdare sa se întâmple. Maris a auzit pe unii Lucrători în Lumina spunand: Pot simti cu perfecta claritate. După Ascensiune cineva ma va astepta!. Unul??? Nu aveţi idee din cât de mulţi veţi putea alege.
In univers toate relaţiile sunt caracterizate de iubire şi bucurie. Sa nu uitati ca universul este tanar. Luminilor le place sa se joace atat de mult, danseaza, canta sunetele perfecte şi sunt insasi bucuria.
Va fi posibil pentru voi – parţial este posibil deja, cu câteva aspecte ale voastre – sa călătoriti pe alte planete. Dar va sosi momentul în care veţi putea călători cu Merkaba voastră de pe o planeta pe alta. Oh, stiu, cei dintre voi care se îndoiesc spun “Nuuu, niciodată nu va fi posibil asa ceva!”
Imaginati-va dacă acum câteva decenii, cineva v-ar fi spus să vă urcati într-un obiect şi sa zburati cu el oriunde pe glob. Şi acest lucru a devenit posibil. Pot doar să vă spun ca aveţi atat de multe abilităţi în voi, dar, din păcate, amintirea despre ele nu este conştienta în voi cum ar trebui.
Ati trait atat de multe relaţii: în alte încarnari sau când ati revenit în Univers. Relaţiile pe care le aveţi aici în dualitate sunt doar într-un interval mic. Este posibil mai mult, mult mai mult şi va va umple de bucurie. Deseori în Univers ati avut, după ce v-ati intors dintr-o încarnare, o foarte personala şi profunda relatie. Deseori este cazul ca exact atunci când auziti de vrecventa albastra aurie, ii simţiţi pe Înalţii Consilieri ai Luminii când va transmit mesaje prin medium, imediat simţiţi o atat de mare iubire şi conexiune. Poate ati avut o relatie cu exact aceste fiinte. Poate chiar cu mine, Maris.
Stiti cât de mult ii iubesc pe oameni chiar dacă este dificil pentru mine sa inteleg dualitatea deoarece este foarte complicata, va iubesc pe voi, oamenii, atat de mult !
Noi, Arcturienii, am împlinit multe pe Pământ. Am conectat reţeaua planetara intre toate planetele, am inmuiat structuri arhaice, v-am studiat pe voi şi am initiat al treilea nivel al corpului de lumina.
Energia Pământului, sunetul pe care Lady Gaia il canta, ne-a acordat permisiunea sa ridicam energia Pământului la al treilea nivel al corpului de lumina. Consecvent, tiparele celui de-al treilea nivel al corpului de lumina pot fi initiate şi activate la fiecare lumina de pe Pământ. Aceasta înseamnă ca toate energiile se manifesta mult mai repede, ca tot ceea ce voi ganditi se va arăta în exteriorul vostru mult mai repede. Mai înseamnă şi ca – şi este cel mai important – Dumnezeu isi va schimba ritmul respiratiei. Prin activarea celui de-al treilea nivel al Corpului de Lumina, Dumnezeu respira mai repede iar aceasta înseamnă ca mai multa lumina poate fi adusa intre dimensiuni.
Sangitar v-a spus ca am o surpriza pentru voi. Este mai puţin o surpriza, mai mult este o mare, mare onoare. Voi, frecvenţa albastră aurie, voi, vechi suflete care v-ati încarnat în Lemuria, sunteţi chemaţi acum sa initiati al treilea nivel al corpului de lumina în acest colectiv, impreuna cu fiinţele din Univers. Este ceva atat de magnific şi ne-am gandit ca acest moment din timp este cel potrivit. Când acest proces este realizat, respiraţia lui Dumnezeu se va invarti mai repede, iar inundatia de lumina de pe Pământ va fi mai mare. Va aduce schimbări pe care Lao Tse vi le va transmite maine.
Acum este foarte important sa fiţi impământati la toate nivelele.
Eu, Maris, Arcturianul, chem fiinţele de lumina pentru a lua parte aici la ceea ce se întâmpla.
Va chem pe voi sa luati parte atunci când al treilea nivel al corpului de lumina este initiat.
Pentru aceasta avem nevoie de sunetele care va ating sufletul. Deveniti conştienţi din nou ce înseamnă toate acestea în acest moment.
Colectivul şi fiecare dintre voi va contribui. Astfel, şi Maris va cere din nou să vă ridicati.

https://www.youtube.com/watch?v=jnOZFScD-LI
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.