Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar

Noutăți

 

 

 

 

 

Era o zi mare în univers deoarece Înalţii Consilieri ai Luminii s-au intalnit la o mare conferinţa şi acest lucru era ceva special chiar şi în Univers. În asemenea întâlniri erau discutate lucruri foarte importante şi se luau decizii. Din această cauză doar cei mai înalţi şi mai batrani erau chemaţi. Ca de obicei marile lumini s-au intalnit în marile incaperi de conferinţe ale navei de energie a lui Ashtar Sheran care era comandantul navei.

La distanta de aproape jumatate de an lumina, Maestrul Lao Tse isi indeparta şi ultimul praf stelar din ochi şi isi privi reflexia în razele soarelui. Pentru astăzi el alese un foarte frumos aspect exterior. Lao Tse are o abilitate speciala de a se condensa. Deoarece este un maestru foarte intelept şi batran, el isi manifesta o barba frumoasa alba şi era incantat de ceea ce vedea. Nu putea nega faptul ca era puţin agitat deoarece primise o sarcina importanta de la Melek Metatron şi trebuia sa prezinte rezultatele astăzi Înalţilor Consilieri. Dar era şi plin de bucurie, deoarece la asemenea întâlniri întotdeauna marile lumini isi manifestau un corp şi era nerăbdător sa vada ce idei ii venisera prietenului sau Îngerul Chamuel. Maestrul Lao Tse avea propria sa nava de energie şi pleca spre marea intalnire. Ca de la sine, la doar câteva gânduri mai tarziu, el intra în marea sala de conferinţe.

Stele

“Oh, ce bucurie este să vă vad pe toti, OMAR TA SATT dragii mei”. Maestrul Lao Tse adauga “ce corpuri minunate v-ati manifestat”. Lady Nada era de o frumusete speciala. Cu un scurt dar intens ELEXIER isi întâmpina prietenul Chamuel şi se aseza langa el. În gerul Chamuel era şi el de o frumusete speciala. Purta parul lung şi o haina roz în jurul corpului. Deodata se facu linişte ceea ce insemna ca Melek Metatron şi Isus Christos isi anuntau sosirea. Toti Înalţii Consilieri se ridicara în picioare pentru a-şi arăta respectul şi onoarea. O mare de lumina cuprinse toata incaperea. “OMAR TA SATT”, astfel au fost întâmpinati Înalţii Consilieri de Melek Metatron şi Isus Christos. Facura o mica plecaciune şi se asezara înapoi pe scaune.

Melek Metatron isi privi lucrătorii în lumina plin de iubire şi spuse “Dragii mei, primul punct de pe agenda noastră de astăzi este frumoasa noastră planeta Pământ şi oamenii. Dragul meu Maestru Lao Tse a primit de la mine sarcina sa observe oamenii din Realitatea divină, pentru a observa cât de mult au progresat în dezvoltarea lor, deoarece marea Ascensiune este aproape. A sosit timpul ca oamenii sa isi aminteasca cine sunt cu adevărat. Pentru o lunga perioada de timp, oamenii au uitat cine sunt. Un mare şi dens voal s-a aşezat peste conştiinţa lor şi astfel ei nu si-au mai putut simti divinitatea”.

Toti ochii se indreptara asupra Maestrului Lao Tse. El a fost de acord sa relateze doar punctele esentiale deoarece era cunoscut prin faptul ca relata povesti lungi imediat ce ii venea randul sa vorbească.

Astfel, se ridica, privi spre Melek Metatron şi zise: “ Cu exceptia unui numar foarte mic de oameni, toti ceilalţi sunt adormiti” şi se aseza din nou. Maestrul Lao Tse era foarte multumit de el deoarece a reusit sa relateze doar partea esentiala. Nici nu observa ca toti ochii inca erau indreptati spre el. Melek Metatron nu isi putu ascunde zambetul şi il privi pe Maestrul Lao Tse plin de iubire şi zise : “ Dragul meu Maestru, poate iti poti explica observatia puţin mai mult?”. “Da, bineânţeles”. Şi se gandi de unde ar fi cel mai bine sa inceapa.

“Conform observarilor mele, majoritatea oamenilor inca nu stiu ca sunt mari lumini în corpuri umane. Este adevărat ca mulţi cauta ceva, dar cauta marele adevăr în exteriorul lor. Mulţi se simt foarte nepuţinciosi şi mici şi il cauta pe Dumnezeu oriunde, în afara de locul în care el este – în sufletul lor – acolo unde se afla Dumnezeu şi unde ar gasi tot ce au nevoie pentru a-şi realiza măreţia. As fi bucuros să vă dau câteva exemple despre modul în care oamenii gândesc şi traiesc.”

“Spune mai departe, Maestre Lao Tse, sa auzim despre ei.”

Imediat nimic nu il mai putea opri pe Maestrul Lao Tse.

“I-am observat pe oameni şi ei au uitat complet cine sunt. Cu exceptia unui numar mic de oameni a caror suflete si-au amintit, cu câteva diferente din păcate acesta este adevărul pentru toti oamenii. Dar voi stiti acest lucru deoarece noi toti suntem într-un contact constant cu cei pe care ii numim Pionieri ai Luminii.

Bine, va voi povesti despre unul, luati în considerare, doar un singur suflet. Va amintiti de sufletul Mira care s-a oferit voluntar pentru serviciul de pe Pământ?”

“Bineânţeles, cum am putea uita un suflet!”

Mira era un suflet din Seminţele Stelare. Mira s-a tot reintors pe Pământ de nenumarate ori şi a experimentat atat de multe lucruri. Ultima data când Mira s-a încarnat pe Pământ, Zeul Soare i-a spus: Draga mea Mira, de aceasta data când te vei intoarce înapoi pe Pământ, va fi puţin diferit. Vei merge pe Pământ cu o mare sarcina. Deoarece ai adunat atat de multa experienţa, sarcina ta de aceasta data, va fi sa-i pregatesti pe oameni pentru schimbarea timpurilor.

Noi, familia ta, vom face tot ce putem pentru a te sprijini.”

 

Planeta Pământ

Este anul 1970. Sufletul Mira, care se numea Fiona pe Pământ, avea deja 10 ani şi era o fetita timida. Fiona nu avea mulţi prieteni deoarece era puţin diferita fata de majoritatea copiilor de varsta ei. Fiona era foarte slaba şi fragila. Deseori racea şi facea temperatura. De asemenea, avea deseori dureri de cap. La şcoala, colegii ei nici nu o bagau în seama, iar Fiona se simtea deseori singura. Este adevărat, avea părinţi foarte iubitori, dar amandoi trebuiau sa lucreze. Detineau un mic magazin de produse alimentare şi aveau puţin timp pentru unicul lor copil. Fiona iubea povestile. Deseori facea din povestile pe care le citea, propria sa realitate. Visa sa devina o mare dansatoare deoarece ea se pricepea foarte bine la dans. În fiecare seara ea isi implora părinţii sa ii permita sa ia lectii de dans. Le povestea despre visul ei de a deveni o mare dansatoare. Dar părinţii ei nu ii intelegeau visul. Mama i-a spus Fionei : “Inceteaza sa visezi şi trezeste-te odata. Nu vei deveni niciodată o dansatoare, esti mult prea slaba şi nu esti suficient de frumoasa. Te vei ocupa la un moment dat de afacerea noastră. Asta este ceea ce noi am planificat pentru tine.” Mama ii dadu un sarut şi o trimise în pat.

Astfel anii au trecut şi la fel a trecut şi visul Fionei. După ce a terminat şcoala, Fiona a început sa lucreze în magazinul părinţilor ei. Fiona nu mai avea asteptari de la viaţa ei şi totuşi, în ea, ardea o dorinţa pe care nu si-o putea explica. Cumva simtea ca nu este locul ei acolo şi era inca cuprinsa de singuratate.

Plimbandu-se pe strazi, Fiona ajunse în fata unui magazin şi privi spre o carte care o atragea aproape magic. Era o carte despre îngeri şi maeştri. Fiona era nerabdatoare sa ajunga în pat deoarece, noaptea, avea liniştea necesara pentru a citi. Fiona nu citi doar o singura carte. Intr-o scurta perioada de timp ea citi 10 carti spirituale, iar de atunci nu s-a mai simtit singura. A început sa inteleaga faptul că există ceva mai mult. Astfel isi incepu dezvoltarea spirituală. În week-end-uri mergea la seminarii şi, la un moment dat, intalni acolo un tanar frumos. Numele lui era Bob. S-au indragostit unul de altul şi, în sfarsit, Fiona se gandi ca a gasit tot ceea ce avea nevoie.

Dar părinţii aveau mari îndoieli în privinta fericirii lui Fiona : erau foarte suspiciosi ca Fiona se ocupa cu lucruri atat de ciudate care mai costau şi bani pe deasupra. Se temeau şi de ideea ca Fiona ar fi putut intra în vreo secta. În loc sa accepte un tanar frumos cum era Karl bancherul, de exemplu, singura lor fiica se indragosti de cel mai bun-de-nimic dintre toti.

Intr-o seara, în timpul cinei, Fiona isi aduna curajul şi le spuse părinţilor ca va pleca cu Bob în India pentru o perioada. Avea alte planuri pentru viaţa ei, nu dorea sa se ocupe de magazin. Părinţii au ramas oripilati. Mama ii spuse: “ Fiona, nu ne poti face asa ceva. Mai mult, ce crezi ca ti se va întâmpla acolo?”. Când nimic din toate acestea nu erau de nici un folos, mama ii spuse : “Chiar crezi ca Bob al tau este serios în privinta ta? Exista atat de multe fete frumoase iar el, cu siguranţa, te va parasi intr-o zi!”

Multi ani mai tarziu – în 2004

La tejgheaua magazinului alimentar statea o femeie de varsta a doua care lua banii pe cumparaturi cu o privire absenta. Ce se întâmplase? Fiona se duse în India cu Bob, la un mare maestru, în ciuda protestelor părinţilor ei. Si-a imaginat totul atat de frumos. Dar totul s-a terminat diferit. S-a imbolnavit foarte tare şi indiferent ce facea sau cât de mult medita, corpul ei nu isi revenea pe deplin. Când nu a mai suportat, Bob a parasit-o pentru o alta femeie. Complet epuizata şi plina de manie Fiona se intoarse acasa la părinţii ei care au primit-o înapoi şi i-au spus: “ Vezi copila, am stiut chiar de la început. Acum maturizeaza-te odata!”

Fiona s-a casatorit cu Karl bancherul şi, mai mult, Fiona a descoperit ca nu putea avea copii. Toate visele ei, toate speranţele şi credinta în Dumnezeu s-au spart precum un balon de sapun. Fiona a renuntat la vise. Nu dorea sa mai vada sau sa mai auda nimic. Zilele au început sa semene unele cu celelalte. Precum o papusa, Fiona isi traia viaţa mohorata, deoarece, cine era ea?  Erau oameni a caror soarta era mult mai rea decat a ei!

Intr-o zi, Fiona a avut o intalnire ciudata. Se plimba prin padure şi se opri sa se odihneasca pe o banca. Deodata, o femeie se aseza langa ea şi o privi atat de intens incat Fiona se simti intimidata şi privi în alta parte. Trecuse deja prea mult timp de când cineva s-a mai uitat, cu adevărat, la ea. Femeia a început sa vorbească şi a spus: “Tot ceea ce ai experimentat a fost pentru binele tau suprem, deoarece esti o mare lumina într-un corp uman. Ai o mare sarcina de realizat pe Pământ. Numele tau este Mira şi esti nascuta din stele. Asculta de adevărul sufletului tau şi intelege ca esti mai mult decat doar un om. Trezeste-te!”

Fiona a vrut sa raspunda, dar femeia a disparut. Totul parea de parca ar fi visat. Fiona se gandi : “Dacă aceasta femeie spune adevărul şi chiar am o sarcina importanta? Poate m-am imbolnavit atat de sever în India doar pentru a ma intoarce acolo unde m-am încarnat? Dacă Bob m-a parasit doar pentru ca eu sa realizez ca pot gasi iubirea doar în mine?”

Fiona a simtit cum un sentiment de pace şi forta ii cuprinse intreg sufletul. Au început sa-i curga lacrimile pe care şi le retinuse deja de prea mult timp. Simtea un adevăr pe care nu il putea exprima în cuvinte. Acum intelegea de ce a fost atat de diferita în copilarie. Fiona se intoarse acasa simtindu-se plina de binecuvântare şi ii spuse totul lui Karl.

El nu era bucuros pentru Fiona şi a amenintat ca o va parasi dacă nu inceta imediat cu toata nebunia.  “ Cine crezi ca esti?” a intrebat-o. “ Fiona chiar crezi ca tu, dintre toti oamenii, ai fost alesa pentru ceva, orice? O mica femeie de vanzari, nici macar frumoasa care nici macar nu poate deveni mama? Tu sa fi cea alesa? Nu ma face sa rad!”

In acea noapte, mari îndoieli o cuprinsera pe Fiona. Karl  avea dreptate, pana la urma cine era ea? Probabil doar a visat totul.

Fiona a hotărât sa uite totul pentru a se maturiza odata.

Maestrul Lao Tse privi spre Melek Metatron şi il vazu, pe marele Tata Ceresc, ca plangea. A mers spre sufletul Mirei cu energia sa şi i-a rostit cuvintele : “ Esti iubita imens de mult.”

Sfarsit

 

Cuvinte de încheiere din partea lui Sabine Sangitar

De atat de mulţi ani lucrez cu oamenii sau, mai bine spus, cu marile lumini din corpurile umane. Deseori am experimentat faptul ca oamenii au renuntat la visele lor chiar dacă simteau ca visele lor provin din suflet şi astfel, izvorasc din Realitatea divină. Mulţi oameni intreaba “De ce eu dintre toti oamenii, sa am o sarcina? Nu am facut nici macar un lucru minunat în întreaga mea viaţa!”

Si chiar şi când oamenii isi simt sarcina lor se întâmpla deseori ca influenta din exterior sa fie atat de puternica, incat ei nu isi implinesc sarcina. Astfel, povestea Mirei este una care se întâmpla de mii de ori.

Eu va pot doar confirma:

 

Sunteţi magnifici. Dacă simţiţi ca realitatea divină şi adevărul doresc sa se expansioneze în voi, doar lăsaţi totul sa se întâmple. Fiţi curajosi şi trăiţi-va visul. Sunteţi divini!

image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.